Dobry vecer, aka je zvycajne normalna spotreba pamate pre mate-panel, marco a caja? Aktualne hodnoty pre mate-panel su 89mb. marco 76mb, caja 58,3mb. Vychadzam z reportu rkhunteru kde mi signalizovalo Checking for suspicious (large) shared memory segments [ Warning ]. prave pre tieto tri polozky. Co to moze signalizovat?
Jedna sa o Mate 1.20.0
Ten warning pise pre aky program?
Resp. daj skopirovat text z rkhunter ako https://sourceforge.net/p/rkhunter/support-requests/58/
v prilohe
Pretože zdieľajú rovnaké knižnice, tak na tom nebude nič divné.
Takze ta vytazenost je v relativne v poriadku a v tomto pripade ide o akysi false positive?
Slušne povedané, áno. V reále je zrovna toto “fake alarm”.
Ospravedlnujem sa ak som zalozil zbytocne vlakno ale celkom ma to znepokojilo. A chcel som si byt isty ci ide o nejaky realny problem alebo ta spotreba pamate je vzhladom k tomu grafickemu prostriedku relativne ok. Pretoze ine warningy rkhunter neuviedol.
To je v poriadku. Ten soft straší malé deti s zaručene životu nebezpečnou situáciou ktorá nikomu neublížila. Podobne ako strašia mienkotvorné časopisy smrťou ak budeš jesť napríklad kokosový olej ktorý sa dáva do takmer všetkého. A chemicky je identický s ľudským sadlom.
A chemicky je identický s ľudským sadlom.
citation needed...
Qeci.