Inštalácia
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
-
-
Inštalácia 30.10.2005 | 21:18Oliver Návštevníkprosim odpovedzte potrebujem surne alebo ak poznate iny sposob inštalovania budem vďačny... :)
-
Re: Inštalácia 30.10.2005 | 21:20otrek Návštevníkotazka je, co chces instalovat, aky program, v akom je tvare, aku mas distribuciu. Toto si mal ale napisat uz vopred, nielen ze chces instalovat. Keby som mohol byt vulgarny tak ti napisem, ze si mas ****** oko. Ale ak napises viac tak budem aj ochotny ti poradit. otrek
-
Re: Re: Inštalácia 30.10.2005 | 22:50Stanislav Hoferek Greenie 18.04 Používateľotrek kluuud... sme ludia... a pokial ide o teba - skus mi napisat meno programu - mzono ti potom kazdy viac pomoze.tlačené knihy a e-knihy
-
Re: Re: Re: Inštalácia 30.10.2005 | 23:57limbi Návštevníklol, meno programu mi je fakt na rit palovu. ja potrebujem len distro, pripadne ci je to rpm, deb, zdrojak, archiv apod. pripadne nazov balicku, ked uz. naucte sa spravne formulovat otazky. k tomu patri strucny, ale presny opis problemu, konkretny (nic v zmysle: nejde mi nainstalovat program, kde je chyba?) a zakladna vec je uvedenie distribucie, bez toho mozme len hadat. alebo sa potom treba spytat merlina, jemu vela netreba, on proste vie :).
-
Re: Re: Re: InĹĄtalĂĄcia 31.10.2005 | 11:06otrek Mandriva, Gentoo Používateľneboj nic, ja len tak, uz bolo neskoro, ked som to pisal a trochu ma vytaca taka otazka. Niekedy mi to pripada, ze to ludia robia naschval. Asi by bolo treba mazat administratorom taketo prispevky, ktore su v podstate onicom. otrek
-
-
-
Re: Inštalácia 31.10.2005 | 20:07haluss NávštevníkNa com ficis? vies co je PC vobec? Zda sa mi ze ani moc nie. Pls napis co vlastne potrebujes. nie co ti to robi....
-
Re: Re: Inštalácia 31.10.2005 | 20:44Stanislav Hoferek Greenie 18.04 Používateľto bola otazka na mna toto? no neboj sa ja viem co je to PC... a ja som sa snazil reagovat na ten prispevok uplne horetlačené knihy a e-knihy
-
Re: Re: Re: Intalácia 31.10.2005 | 22:20haluss NávštevníkVies ako je polozena otazka taka bude odpoved. proti tebe samo nemam nic, ale ta otazka.... Oliver je kto?
-
-
-