ahojte, uz dlhsiu dobu sa trapim s problem na tablete, po update nedokazem pripojit google konto, vypisuje nieco v zmysle, ze po 24 hodinach mam skusit opat. nejake navody su aj na youtube ale nedalo mi to take moznosti. je mozne to nejako preinstalovat, alebo nejaka moznost? dakujem
lenovo yoga tab 3
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
treba napisat na podporu google
z toho čo si uviedol (skôr neuviedol) to skôr vyzerá na problém u googlu
ten tablet je android ? alebo windows 10 ? alebo nejaký linux ?
kde sa prihlasujes ? pridavas konto do systemu alebo do nejakej aplikácie ?
screenshot tej chyby by určite pomohol
lebo bez doplňujúcich info nikto nepomôže, lebo tu nikto nemá vešteckú guľu
najprimitívnejšie riešenie je nahodenie do tovarenských nastavení (za predpokladu že to je android tablet) (NAJPRV SAMOZREJME ZALOHOVAT)
Je to android. A prihlasenie sa do google konta po update nejde, do androidu. Uz hned pri zapnuti. Zapnem prihlasi sa na wifi a ked chcem pokracovat v prihlaseni pise ze sa mam pokusit prihlasit o 24 hodin.
Tablet som nestihol odfotit tak asoon takto tu hlasku
https://productforums.google.com/forum/#!topic/gmail/cceRJpsd6Ok
Je to veľmi ťažká otázka, ale skúsil si počkať ten jeden deň bez toho aby si sa dobíjal do Google? Ak nie, tak to asi predĺžia na 3 dni. A pri každom pokuse sa vynulujú hodinky čo odrátavajú ten čas.
Bol by som rád, keby si si priznal, že čo si sem napísal je len tvoja domnienka.
Veta s otáznikom je otázka, nie domnienka.
Od posledneho pokusu som cakal 3 mesiace. Najradsej by som to vymenil za ubuntu touch, ale neviem ci alebo ako v nom spustit HBOgo.
Skúsil si si vytvoriť nové konto u google, či to s ním prejde?
Mne sa to tiež stalo, po 3x tovarenskych nastaveniach sa to konečne prihlásilo.