Za obdobie: 30.12.2018 24:00 do 13.01.2018 23:59
Počet nominovaných: 70
Hlavná kategória
Počet komentárov v tom období 🥇 37 WlaSaTy 🥈 17 samalama. 🥉 16 debian+ ⓸ 08 Andrej Lacho
Účastníctvo tém v tom období 🥇 08 WlaSaTy 🥈 06 debian+ 🥉 04 bedňa ⓸ 03 samalama.
Vedľajšia kategória
Počet komentárov v posledných 20 tém 🥇 123 WlaSaTy 🥈 084 distefano 🥉 072 Livan ⓸ 050 bedňa
Účastníctvo tém v posledných 20 tém 🥇 19 WlaSaTy 🥈 15 bedňa 🥉 11 samalama. ⓸ 08 debian+ ⓸ 08 Andrej Lacho
Kurva fix co by sme bez toho wlasateho robili :)
A teraz pouzi filter relevantnosti komentarov ;)
ty si fakt jebnuty...
Tleskánky
tým sa čo myslí, lebo ja ked si pozriem môj profil tak som sa zapojil od 1.1. do 4 tém a jedného článku a nie som tam
nie že by ma to trápilo, len tie čísla asi nesedia
rovnako sa mi zda ze bedňa sa zapojil určite do viac tém ako 4 a o samejlame ani nehovorim
Analyza sa robila vzdy z poslednych 20 tem. V tom case (nedela po polnoci) to boli nasledovne (pridal som tam cas tvojich prispevkov):
Ak najdes opak, rad si opravim algoritmus. Preto som pridal az statistiku teraz, lebo az vela volneho casu nebolo (praca - zaciatok tyzdna) a tiez som dobre musel otestovat algoritmus.
Medaily sa davaju za aktivity vo forach a nie v blogoch a spravach. Neplanujem to pridat, aj ked by sa dalo. Zaujimala ma moja statistika. Nakoniec som si z toho urobil udelovani medaily.
Suverénne nanerelevantnejšie príspevky má samasaláma. Takže tie medajle to je jak Dankova hodnosť kapitána. Veď mi ho aj pripomína ;)
nie nie, plesaty je urcite so svojimi srackami relevantnejsi...
ou diky kamo je tu este vela prace ale hadam to dame ;)
Za obdobie: 13.01.2019 24:00 do 27.01.2018 23:59
Hlavná kategória
Vedľajšia kategória
Keby sa niekomu chcelo ďalej hrať so štatistikami - vydumpoval som z databázy pár csv súborov, takže malo by to ísť aj bez scrapovania. Ak niečo dôležité chýba alebo je chybne môžem opraviť / doplniť.
plusy:
minusy:
otazky:
Hmm, pravdu povediac nechce sa mi konfigurovať webserver tak, aby sa jeden adresár správal inak než zvyšok ;) Statické HTML mám na serveri zakázané kvôli bezpečnosti. Poznámky hmmm keď je v riadku user_id tak bol užívateľ prihláseny, keď je tam username tak bol anonym ;)
Parada, otocili sme aj chod dejin, ked ideme od januara 2019 dozadu.