Aby sme nezasierali tému Nitrianskej úderke, dovoľujem si oznámiť, že nulté kolo Pivobrania sa ráčiť predstaví priam zajtra, v stredu o 19:00 v tristoročnej krčme u Jadroňa v zostave andy & vxmery, obaja deb positive. V prípade záujmu sa 1. ročník uskutoční už v túto sobotu v odpoludňajšom termíne, páč dopoludnia varíme kotlíkový guláš aby nám prícestní netrpeli hladom. Vítaní sú priaznivci deb i rpm. Miesto konania je priamo v našom dvore okolo ohňa. Viem ubytovať (prespať) 4 okoloidúcich.
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
No parada, linux program aj s gulasikom, 100 bodov. Ak by som nesiel tento vikend na Krahule, tak by som aj rad zorganizoval ludi z NR na ochutnavku. Ale, mozno sa podujme Livan, uz je odpocinuty po dovolenke. Vela zabavy, pani bratia.
Ako som sa dnes dozvedel, Livan je este stale na dovolenke, takze nic. Co ale, keby ste to presunuli na 31.8.? A ako ste dopadli vcera?
Včera sme si skvele a Andym pokecali. A máš pravdu, akciu preložíme.
V Ceklisi som nebol roky rokuce, naposledy okolo r.1973 ako vysokoskolak, na buduci rok to bude rovnych 50 rokov. Vxmery, ked ste minule akciu aj s Hannibalom neprelozili a nepozvali nas, co by si povedal na buducu jar? Spominal si nejake domace ovocne destilaty a ine regionalne pochutky, od nas skusim zverbovat ludi na jedno auto, nech je sranda. Na oplatku v Nitre planujem terajsie decembrove stretko take a la teambuilding v restike aj s kuchynou a zlatymi mokmi z nitrianskej vinohradnickej oblasti. Upresnim este vo vlakne LvT.
Fu, 3&1/2 roka staré vlákno:) Už tam nebývam Števko.
Ok, ale v tychto tazkych neveselych casoch by sa hodil aj Chor.Grob napr.