anteka debilian-

Sekcia: Ostatné 01.07.2020 | 21:21

hlasujte - je debilian- retardovany?

a) ano

• RE: anteka debilian- 01.07.2020 | 21:37

Ak pod tym nickom pokladas tu osobu co si myslim, ze myslis (kedze priamo ziaden pouzivatel toto meno nepouziva), tak:

Retardace (z franc. retardé) označuje zpomalení, zakrnění, zaostání nebo opoždění procesu.
      V lékařství, psychologii nebo biologii mentální retardace – označuje poruchu vývoje (opoždění) osobnosti po psychické stránce. psychomotorická retardace – opoždění vývoje motoriky jedince v souvislosti s vývojem po psychické stránce. růstová retardace – zpomalení růstu, zakrnění (např. růstová retardace plodu).

zdroj ceska wikipedia

A co to ma spolocne s linuxos.sk? Len provokovat, drazdit a znezistovat to tu? Ak to aj ma, tak co s tym? Ak za to nemoze, ty to najskor nezmenis. Jedine ze by si sa zacal zaoberat tou tematikou, ze ako spravne pracovat s tymi ludmi (psychologia, socialogia). Alebo co chces, anketu ci tu ma on chodit abo nie, a len ides na to postupne okolkami? Ak tu ma ta „pliaga“ zmiznut, to je potom ako koncetrak, rovno pozabyjat. Do koncentrakov sa posielaly aj chori ludia. Ak napise blbost, tak ho ma niekto razne upozornit a ostatni to nerozoberat a sprtat sa v tom. Niekedy je zlato mlcat.

• RE: anteka debilian- 01.07.2020 | 21:43
      anteka debilian-

ako reagovat na nieco, coho pravy vyznam nepoznam... anteka - zeby samicka antikvariatu? :-)

• RE: anteka debilian- 01.07.2020 | 22:43
      Avatar LUcoRP Debian, *Ubuntu, Android  Administrátor

Temu zamykam, ostatni admini, kludne zmazte. Je to podla mna cez ciaru a vhodne mazania, ale nechcem o tomto rozhodovat sam.

git blame | Muj Desvorc je vetsi nez tvuj!