mikrofon
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
-
-
Re: mikrofon 05.11.2005 | 18:22perun NávštevníkBohužiaľ pomôcť neviem, ale odporúčal by som naučiť sa používať bodky, čiarky a aj pravopis, pretože ťažko niekto poradí, keď ledva zistí, kde končí jedna a začína druhá veta.
-
Re: Re: mikrofon 06.11.2005 | 10:17Stanislav Hoferek Greenie 18.04 Používateľja mam uplne rovnaky problem... dal som audacity a tam ma nahrat nedokaze... kde je tu nieco ako "pridat novy hradver" :)tlačené knihy a e-knihy
-
Re: Re: Re: mikrofon 06.11.2005 | 10:47autorun Návštevníkne ze "pridat novy hradver" mikrofon sa neda pridat misis mat dobre naconfigurovanu zvukovku a mat zapnuty font na mikrofon
-
Re: Re: Re: Re: mikrofon 07.11.2005 | 20:33Stanislav Hoferek Greenie 18.04 Používateľa to spravim ako... teda ako ho celkovo rozfungujem?tlačené knihy a e-knihy
-
Re: Re: Re: Re: Re: mikrofon 07.11.2005 | 21:00oxymoron Gentoo || Fedora Core Používateľpredpolkadam ze mas alsu...takze.... spusti si konsole alebo akykolvek terminal aky pouzivas a tam hod prikaz alsamixer tam sa ti zobrazia nastavenia pre prehravanie preto treba dat F4 a nad mic nasatvit spacebarom capture(zobrazi sa cervenym) a tiez nad capture(je o nieco vpravo) nasatavit capture a prislusnu halsitost a ESC ulozit a ukoncit....no a potom prikazom arecord {menosuboru}.wav nieco nahrat...
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: mikrofon 07.11.2005 | 21:02oxymoron Gentoo || Fedora Core Používateľeste som zabudol ze to samozrejme pustime aplay {menosuboru}.wav :)
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: mikrofon 07.11.2005 | 21:46peter golis Návštevníkto mu sice vyriesi prpoblem s mikrofonom, ale nie so skype. skype aj sa nemylim, stale funguje pod zastaralym systemom OSS a nepouziva alsu. ale alsu moze pouzit bud pomocou warpera aoss alebo pomocou ovladacov alsy ktore emuluju OSS. inac nejedna sa nahodou o zvukovku ktora je viac ako stereo? teda o taku kde sa daju do diery pre mikrofon vopchat aj repraky a clovek to prepne na 3,4,5,6,7+1? vtedy je treba nastavit ze zvukovka v tej diere ma miktofon a nie repraky. PS.: mozno uz skype prerobili aby dokazal robit aj s alsou, ale tomu neverim. to by bolo na prvych strankach poprednych novin ako ich najvecsi uspech.
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: mikrofon 07.11.2005 | 22:17oxymoron Gentoo || Fedora Core Používateľno myslim ze skype pristupuje priamo na /dev/dsp a to sa da alsou zmixovat...napr suborom s nazvom .asoundrc v domovskom adresari s takytmo obsahom :tiez to mam len okopcene :)
-
-
-
-
Re: Re: Re: Re: Re: mikrofon 07.11.2005 | 21:39mlp Návštevníka co : alt+F2: kmix prepinat mezi zalozkami, pozvedat a zapnout jezdce hlavne u mikrofonu a zkouset a zkouset
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: mikrofon 08.11.2005 | 17:52autorun Návštevníkmne to v systeme funguje viem nahravat ale ne v skype neviem spristupnit hlasvy font do skype
-
-
-
-
-
-
Re: mikrofon 08.11.2005 | 18:47nardew debian Používateľinak mne robili taktiez nahravanie problemy, ale akonahle som vypol arts, slo to v poho....
-