Tak ako každý rok aj tento Vám želám príjemné sviatky, prehnuté stoly od dobrôt a užite si relax v kruhu najbližších. Tento koniec roka je iný ako ostatné nedá mi samozrejme nespomenúť Mária a zaželať mu (ja ako silný ateista) tam hore príjemný pobyt s odkazom: Budeme spomínať len v dobrom a určite sa na nás usmievaš, keď vidíš ako si skáčeme do vlasov, čo je v mojom prípade len metafora :-) PF 2022,,,
Šťastné a veselé priatelia
- christmas_tux_2007_by_klowner.png (391.7 kB)
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
So zelanim peknych a pohodovych vianocnych chvil sa pripajam aj ja, v novom roku 2022 pevne zdravie a snad vsetci zazijeme uz len tie lepsie casy.
Sprava pre krahulskych bezkarov s linuxovym srdcom a ich sprievodu: -nakolko mame v Nitre doma synatora zo zahranicia, Krahule 130 budu v cinnosti az po 26.12., 3 ockovania povinne, manzelka, ako lekarka vo vysluzbe na tom trva. A ja tiez.
ti co mate sviatky si uzite,
mi ostatni nekrestania mame piatocek
pardon to malo ist priamo.
Pekné a pohodové Vianoce a dúfam šťastnejší Nový rok ako tento želám komunitke LOS.
Šťastné a veselé vianoce a úspešný nový rok želá mirec
Veselé a pokojné sviatky všetkým, a tiež veľa zdravia a šťastia aj pri ďalšom obehu Zeme okolo Slnka.
Šťastné a veselé sviatky Božieho narodenia !
A takisto všetko dobré do nového roka !
Nápodobne banda :) Prajem veľa kľudu a ešte viacej psychických síl. Budeme ju potrebovať.
Aj ja sa pripájam k blahoželaniam. Všetko najlepšie k vianociam a šťastný nový rok.
Nebol som tu dlhšie ale pridám sa a všetko dobré do nového roku 2022
Štastný nový rok