Zdarec. Chcem pochváliť dizajn tejto stránky. Hoc mi to dosť pripadá na starý windows vyzerá to veľmi dobré... Problém je ze ta modrá farba strašne tahá oči.... som na stránke 5 min a seriózne ma bolia :D Dávam návrh na zmenenie background užívateľom aby sme si to vedeli meniť.
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
Klikni hore vpravo na hviezdičku a vyber si variantu MLP :)
No mám pocit, že ta ružová v tom MLP je ešte horšia. Chcelo by to navrhnúť takú menej jedovatú farebnú schému v odtieňoch sivej. To že tá štandardná modrá schéma ťahá oči som si tiež všimol.
Ja používam stále štýl z roku 2013 a oči to znášajú pomerne dobre. A neviem či má Mirec čas dorobiť nejakú novú CSS-ku. A keby aj dorobil, každému aj tak nevyhovie..
Pravdu povediac nestíham moc. Dosť času zaberá hrabanie sa v správach, občas napísanie nejakého blogu, v poslednej dobe hrabanie sa v kerneli atď.
áno,aj ja používam štýl 2013. Tiež si myslím,že každému nevyhovieš. Preto používam Redshift a je to super.
Jeden den to vydrz, toto tu byva k 1. aprilu. :D
...pevne verim,ze horsias téma už nebola...
Moja prvá myšlienka bola, že asi mám nejaký nepodporovaný prehliadač :D Áno, táto téma vyžaduje viac sústredenia a je menej čitateľná.
...v predoslej škaredej téme apson pri zvacseni nezmizli bocne panely...
trochu offtopic ale los je brany vazne, kdezto Linux mint forum je zname uz aj na zive (obr je screenshot)
Tak ja som myslel ze to je trvalý design :D toto je lepšie aspoň to tak netahá oči...
... v tom prípade to splnilo prvoaprílový účel. :)