Ahojte.
Hral som sa s tabletom Samsung Galaxy tab 10.1 a podarilo sa mi ho cely zmazat, vratane bootloadera.
Poslal som ho do kremikoveho neba, ci existuje este nejaka moznost, ako ho ozivit?
Dakujem za rady a majte sa fajn
Ahojte.
Hral som sa s tabletom Samsung Galaxy tab 10.1 a podarilo sa mi ho cely zmazat, vratane bootloadera.
Poslal som ho do kremikoveho neba, ci existuje este nejaka moznost, ako ho ozivit?
Dakujem za rady a majte sa fajn
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
Komerčné riešenie pre virtualizáciu VMware Workstation Pro bolo uvolnené bezodplatne pre osobné použitie približne od mája 2024. Jedná sa o veľmi kvalitný virtualizačný nástroj pre windows aj linux.
Vznikla česká webová stránka venovaná distribúcii EndeavourOS s podporou Arch-Linux.cz. Táto distribúcia je založená na Arch linuxe. Inštalácia je založená na Calamares.
Zdroj: EndeavourOS.cz
V rámci updatov k 1.6.2024 bol vydaný respin MX linuxu pre single board počítač Orange Pi.
Zdroj: Mxlinux org
Vyšla nová verzia rolling-update distribúcie Manjaro, ktorá spája silu Arch Linuxu s jednoduchosťou user-friendly distribúcii. Okrem najnovšieho jadra je k dispozícii pre priaznivcov KDE aj najnovšie rozhranie Plasma 6. Manjaro vychádza vo verziách s KDE, GNOME a XFCE.
Zdroj: Distrowatch
Bola vydaná verzia 0.10 textového editoru neovim. Nová verzia obsahuje množstvo vylepšení LSP protokolu, zvýrazňovania syntaxe pomocou Tree-sitteru a ďalších menších zmien. Kompletný zoznam noviniek je dostupný v oznámení o vydaní.
Zdroj: neovim.io
Retro distribúcia arix prináša prostredie kde 1.1.2 na Debian 13 (trixie).
Zdroj: ariasft.github.io
V Greenie knižnici bola vydaná prvá kniha, ktorá je vytvorená z väčšiny umelou inteligenciou. Pokrýva udalosti Druhej svetovej vojny, vrátane rôznych doplnkových tém. Kniha je v angličtine.
Zdroj: Blog na Denníku N
Retro web poskytuje informácie o starom hardvéri
Zdroj: The Retro Web
Ide o čiastkovú časť, ktorú riešia z dôvodu monopolného spravania sa v Appstore.
Zdroj: Európska Komisia
Bot využívaný na útoky proti mnohým štátnym inštitúciam v celej Európe dosiahol novú veľkosť.
Ak sa vám táto stránka páči, môžete nás podporiť tak, že si na vaše stránky umiestnite tento banner.
Náš Twitter tag je #LinuxOSsk
samozrejme ze sa da ozivit. pokial neodislo ulozisko.
cez adb a fastboot. treba bootloader a firmware, v pripade nutosti aj fw modemu
aky je to presne galaxy tab?
tu je navod na P5110, podobne sa to robi na vacsine android zariadeni
Vzadu je pisane P7500.
Skusim to podla toho navodu, dakujem za odpoved.
P7500 mam doma, je to s konektorom samsung 30pin pouzil som mx linux 21.3 na yt je navod na windows ako obnovit firmware.
v linuxe je namiesto odinu program heimdal. v mx je heimdall v repo.
ja mam na P7500 eOS a twrp 2-3x mi freezol, takze to mam otestovane
Heimdall som nainstaloval, aj ten eOS som stiahol.
Ako mam postupoval dalej?
xda-developers
heimdall -help
popripade to skusit dat do servisu
Obavam sa, ze som ten postup velmi nepochopil.
Co vsetko na to potrebujem? Slot na SD kartu to nema, zatial ziadny linuxovy comp, kam som sa tablet pokusal zapojit, ho cez lsusb nevidel.
Flashuje sa cez fastboot a zvyčajne je zariadenie viditeľné len počas režimu bootloadera tesne po zapnutí. Preto fastboot štandardne čaká na zariadenie
waiting for any device
. Takže najskôr je potrebné spustiť fastboot a potom zapnúť zariadenie s pripojeným káblom. Inak ani to nemusí fungovať, závisí od toho, aký bootloader tam je, či je zamknutý atď.lsusb adb nevidi,
upload cez adb je z terminalu