Ahojte. Po vzore Nitrianskych spolubojovníkov vyhlasujem otvorenie nového frontu bojovníkov za slobodný softvér v Poprade.
Najbližšie stretnutie sa bude konať v utorok 6.8 o 16:00 v minipivovare TATRAS.
Ako obyčajne si so sebou odporúčam priniesť dobrú náladu a akékoľvek gadgety, počítače, elektronické, elektrónkové, či mechanické (Abakus 1.0 a vyššie).
Ehm, uvidíme, aká bude účasť.
Ja prinesiem tlačenú verziu zborníka z nedávnej konferencie a ukážem, ako som robil prezentácie bez *Officu alebo Beamera.
Super, ja donesiem .. no momentálne len seba :)
Stretne sa inžinier výrobných a baliacich liniek, učiteľ a minister pastafariánskej cirkvi a moja maličkosť v mini pivovare pri domácej limonáde a preberajú ako získať vládu nad svetom. Alebo aspoň nad svojimi dátami. Aj takto vyzerajú Linuxové stretnutia v Porpade.
Boli sme tam od 16:00 do mrazivých nočných hodín. Diskusia bola živá a vážne o všeličom.
Dátum ďalšieho stretnutia vo výplatnom termeni júnovom, či júlovom za kalendárny mesiac mája ešte špecifikujeme.
Linuxu zdar.
Mirec, parada. Celkom fajn sa rozbiehate, ked ste traja, tak mozete uz aj hlasovat, ako to hlasa nas trogar2. Naviac abstinenti , za ucasti alternativneho veriaceho - v tom minipivovare nakoniec budu zaujimave stretnutia a debaty, z casti aj o Linuxe.
Vela zdaru.
Inak aj burger bol dobrý. Aj pivný čaj - čo bola kombinácia horúcej vody a hnedej hustej emulzie.
Tém bolo skutočne tak veľa, že sa nedali do hĺbky veľmi rozviesť - okrem backgroundu a rozdielu medzi nftables a iptables, kde som sa stratil, ale napriek tomu pozorne počúval 😉.
Večer bol taký popradský - chladný, tak verím, že si nikto neprivodil nejakú zdravotnú potiaž. Predsa len, nikoho z nás už nehrejú teenagerské hormóny.