Riešenie problémov s URL v Avaste

Sekcia: Ostatné 27.01 | 16:42

Prečo Avast blokuje niektoré odkazy a ako to môžem vyriešiť?

• RE: Riešenie problémov s URL v Avaste 27.01 | 17:18
      Avatar DincenzoDincenzo   Používateľ

Avast môže blokovať určité URL, ak ich identifikuje ako nebezpečné. Blog GridinSoft https://gridinsoft.com/blogs/url-blacklist-avast/ ponúka jasné riešenia na riešenie tohto problému. Postupujte podľa sprievodcu na odstránenie falošne pozitívnych výsledkov a predchádzanie budúcim prerušeniam. Úprava nastavení antivírusu môže zlepšiť prehliadanie bez kompromitovania bezpečnosti. Ak problém pretrváva, zvážte kontrolu aktualizácií vášho antivírusového softvéru. Pravidelná údržba nastavení vám pomôže vyhnúť sa týmto chybám v budúcnosti.

• RE: Riešenie problémov s URL v Avaste 30.01 | 18:16
      Avatar redhawk1975 Windows 11 nonsystemd edition  Používateľ

ako niekto moze pouzivat avast / avg / ccleaner

Do or do not. There is to no try.​ Když pohřbíš moc tajemství, na hřbitově dojde místo.
      • RE: Riešenie problémov s URL v Avaste 30.01 | 21:19
        Avatar Pavel Q4OS, DistroWatch  Administrátor

Z free antivírov si myslím že práve Avast patrí k tomu lepšiemu, na druhej strane zaťažuje slušne staršie počítače. Možno cez 20 rokov dozadu som porovnával v dobe crackov trial NOD32 a platenú verziu AVG, AVG prúser. A CCleaner na vybrané softy používam aj teraz, nevidím v tom problém a vždy sa snažím vyčistiť čo najviac súborov pred zálohovaním partície s Windowsom.

• RE: Riešenie problémov s URL v Avaste 02.02 | 13:36

ak v predavani osobnych udajov, tak urcite.

O dost lepsi je microsoft defender, ale treba mat legalny windows.

ono jedine co su spolahlive av a am programy su Sophos, McAfee, Trend Micro,  SentinelOne, BlackBerry  ci Bitdefender Antivirus Plus

ale pre domacnosti su dost drahe.

Inak zarazilo ma, ze uz dost prepadol Eset. napr PCmag odporuca bitdefender ako top a nasledne:

Bitdefender Antivirus Plus, Norton AntiVirus Plus, Malwarebytes Premium Security, McAfee AntiVirus, Sophos Home Premium, G Data Antivirus, Webroot AntiVirus

Do or do not. There is to no try.​ Když pohřbíš moc tajemství, na hřbitově dojde místo.
          • RE: Riešenie problémov s URL v Avaste 02.02 | 13:58
            Avatar Pavel Q4OS, DistroWatch  Administrátor

Dakedy som používal Norton Systemworks ešte asi na XPčku, ale už si nepamätám či obsahoval aj antivirák. Ten rebríček je zaujímavý, čakal by som v popredí Eset, Kaspersky a podobne. A tiež používam len windowsácky a neriešim iné antiviráky.

• RE: Riešenie problémov s URL v Avaste 06.02 | 13:36

eset je v perdeli uz asi 5-6 rokov, kaspersky je v EU a USA zakazany.

• RE: Riešenie problémov s URL v Avaste 07.02 | 18:10
      Avatar mirko70 U_Mate 16:04  Používateľ

Antivirus ani neviem co to je,nepouzivam a v zivote mi nevybehla ziadna hlaska.

To ten antivirus ze naco to vlastne sluzi?

• RE: Riešenie problémov s URL v Avaste 07.02 | 21:17
        Avatar Livan Manjaro s XFCE, Q4OS s KDE  Používateľ

Tak logicky, pokiaľ nepoužívaš antivírus, tak ti žiadna hláška nemôže vybehnúť. Tá by ti naopak vybehla, pokiaľ by si antivírus používal a nejaký vírus by si chytil.