Ahojte, s akými nástrojmi na vytvorenie osobného webu s blogmi máte skúsenosti? Chcel by som si vytvoriť stránku, na ktorej by som mal zahrnuté hlavne prekliky na weby kde mám nejaké blogy s vlastnými podstránkami podľa kategórií a s možnosťou dopĺňať blogy priamo na stránku.
Napríklad podstránka Linux, kde by boli prekliky na blogy, ČSFD s recenziami filmov, prezentácie fotografií napríklad zo Zoneramy a nejaký priestor na vlastné technické blogy tipy okolo programov. Základ Logo už mám :-)
Zatiaľ som narazil na ZOMBEEK, ale to mi príde skôr ako prezentačná stránka, celkom sa mi páči zatiaľ nástroj Canva. Na začiatku by bolo fajn mať v rámci služby aj free publikovanie s vlastným priestorom. Roky kódenia cez Dreamweaver v kombinácii s ftp serverom sú už dávno zabudnuté a skôr by som šiel ako laik cez šablóny a prispôsobil niektoré ponúkané službou.
Ďakujem za Vaše tipy.

wordpress.com
Ine nepouzivam. takze s tym moc neporadim
Kedysi som pouzival webnode a froala alebo amaya editor (klasicky wysiwig)
WordPress tiež registrujem ale neskúšal som prakticky ešte ani jeden z web nástrojov, ďakujem za tip. Dakedy som sa zabával s html a css, ale už som na to dnes lenivý a aj z časových dôvodov uprednostním niečo jednoduché.
Ak postačuje statický web, a tvojim plánom je uverejňovať veľa blogových príspevkov, tak ani HUGO nie je na zahodenie. https://gohugo.io/
tak hugo nepoznam, ale asi to zacnem pouzivat.
Objavil som úplne jednoduchý nástroj na blogy od Google a ani som netušil, že také niečo je - Blogger. Pravdepodobne už najbližšie blogy budem klepať cez neho, ešte to premyslím.
blogger som pouzival, len mi ukradli g account tak som presedlal na wordpress.
WP je hlavne flexibilnejsi ako blogger.
napriklad osobnu stranku s blogmi na WP a zoznam retro hw mam na jednom mieste a na jednej sablone
a ked chcem mozem to rozdelit ale naco
Pekné čisté to máš, pozriem sa aj na WP. Ešte otázka, obrázky sa dajú vložiť aj do blogu či len nakoniec ako príloha?
Preklikal som tvoj blog a naozaj to vyzerá dobre a odpovedal som si na tie obrázky :-) Takže máš hlavnú stránku a prekliky na podstránky? Presne toto by mi vyhovovalo, len pre info je to tak aj v Bloggeri? Len si robím zber info a skúsenosti iných, ešte som sa k tomu nedostal.
A Lotyši vymysleli mozello, tiež dačo jednoduché.
Pozriem tiež, ďakujem za tip.