Našiel už niekto? (mp3 SUSE 10)again
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
-
-
Re: Našiel už niekto? (mp3 SUSE 10)again 14.11.2005 | 17:35mlp Návštevníksice nevim presne co chces, ale kodek lame je i v linuxu a na divx a podobne je mplayer , xine , kplayer, kaffeine atd.. ja s nema nemam problem.... http://www.mplayerhq.hu tam najdes ke stazeni i vsechny kodeky, ty si pak rozbal (nejcasteji do /usr/lib/win32 ) a pak v prehravacich jen urcis cestu, kde je mas....
-
Re: Re: Našiel už niekto? (mp3 SUSE 10)again 14.11.2005 | 17:51dobinko NávštevníkToto sap píše lahko...to je čo tu nechcem....lebo to NEJDE. Ved niesom blbý ale nejde to. Skúšal som šlahnúť w32codecall a všelijaké iné winkodeky a nič. a cesty mám i v xine a inde nastavené na /usr/local/lib/win32 popríp. /usr/lib/win32 a kodeky samoška teiž tam. ps: skús si kuknúť či máš SUSE OS 10 a potom skús znovu poradiť. Vdaka...ps: sorry za nervozitu ale proste to naštve...
-
Re: Re: Re: Našiel už niekto? (mp3 SUSE 10)again 14.11.2005 | 18:45mlp Návštevníkne ja pouzivam slackware 10.1 / mandrak ani suse mi nevyhovovali ani dalsi rpm-kove distribuce (sory, ale mozna ze prave proto nemam ty problemy:) no flame
-
-
-
Re: Našiel už niekto? (mp3 SUSE 10)again 14.11.2005 | 17:41pepo NávštevníkPRIPAJAM SA. JE KOPEC VECI POPISANYCH AKO ROZBEHAT MP3 POD SUSE, ALE BUD NEMAM NET, ALEBO MI NIC CO NAJDEM NEFUNGUJE. PS: 1. Ak hodim kodeky do adresara win32, povedzte mi ako prinutim amarok aby ich pouzival? Lebo ich zjavne nepouziva! 2. Mam lame, ale ani pri nom neviem napr. amarok prinitit aby ho pouzival! Proste vas tiez prosim o konkretne subory ktore stiahnem aby mi to slo. A by to aj fungovalo :/ Vdaka :)
-
Re: Re: Našiel už niekto? (mp3 SUSE 10)again 14.11.2005 | 17:49mlp Návštevníkja mam u amaroku /nastaveni/zvuk .. roletka-zvukovy system nastaveno: xine (to se mi snad nastavilo automaticky, protoze jsem s tim nic nedelal) a v xine mam normalne v nastaveni u karty gui-uroven nastaveni -expert a karta decoder -obe polozky /usr/lib/win32 ....tam mam kodeky stazene z mplayerhq.hu
-
Re: Re: Re: Našiel už niekto? (mp3 SUSE 10)again 14.11.2005 | 18:58d Návštevníkhttp://www.thejemreport.com/mambo/content/view/178/42/ hod ockom tu...
-
Re: Re: Re: Našiel už niekto? (mp3 SUSE 10)again 14.11.2005 | 18:59max Návštevníkcambuca.ldhs.cetuc.puc-rio.br tam stiahni : w32 codec libxine1 i586 rpm libdvdcss 1.2.8-2.network.i386.rpm postupne nainštaluj cez yast.potom naštartuj kaffein alebo xine a malo by ti prehrávať všetky formáty. v amaroku si nastav xine engine.
-
Re: Re: Re: Re: Našiel už niekto? (mp3 SUSE 10)aga 16.11.2005 | 12:28dobinko Slackware 10.2, Ubuntu 5.10, G PoužívateľHodil som codecpack32all, nainštaloval xine-lib od guru-a a skompiloval amarok, xmms, i xine s -gui. IDE TO. I mp3 i filmy.....try too. ps: Kompilácia tých aplikácii bola len pre mna, dôležitá, ked si tam tie knižnice dáte aj s codekmi tak nemusíte sa trepať s kompiláciou.
-
Re: Re: Re: Re: Re: Našiel už niekto? (mp3 SUSE 10 16.11.2005 | 20:36mlp Návštevníktak vida, ze to jde , ale s vetsi namahou ....zkuste i jine distribuce :) (ja bych doporucil zakladni distribuce ...slackware,debian,gentoo ,trebaze nevypadaji po instalaci tak načančaně )
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Našiel už niekto? (mp3 SUS 18.11.2005 | 14:10dobinko Slackware 10.2, Ubuntu 5.10, G Používateľnie nie...Linux SusE 10 je pre mna the best....popravde i vždy bol....i ked som skúsim Mandrivu ale SuSE je proste mne friendly...ps ale toto nieje téma ktorú som začal. Vdaka.
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Našiel už niekto? (mp3 18.11.2005 | 14:18Jozko Mrkvicka Matejovie Gentoo Používateľa co takto sa spytat na fore pre usse alebo open suse ?A computer is like air conditioning: it becomes useless when you open windows.
-
-
-
-
-
-
-
Re: Našiel už niekto? (mp3 SUSE 10)again 18.11.2005 | 16:35zeropoint pozri info o mne Používateľno neviem ako ostatnym ale ja mam suse10nu a ako sa nainstalovala tak mi spieva aj pozeram dvd na nej (so szvukom) takze neviem... hmmmm mozno to nebude codecom...
-
Re: Re: Našiel už niekto? (mp3 SUSE 10)again 18.11.2005 | 19:56Jozko Mrkvicka Matejovie Gentoo Používateľ:)A computer is like air conditioning: it becomes useless when you open windows.
-
Re: Re: Našiel už niekto? (mp3 SUSE 10)again 22.11.2005 | 14:22Jojo Návštevníkpozeras DVD ? Licencne dohody neumoznuju prehravanie DVD a potrebne codecs nemozu byt v boxe...mp3 su problematicke, stale sa menia licencie a mp3 patria do "sedej zony" ale v "banshee" playeri by nikto nemal mat problemy s prehravanim mp3
-
Re: Re: Re: Našiel už niekto? (mp3 SUSE 10)again 23.11.2005 | 16:36zeropoint pozri info o mne Používateľo suse instalacii kde som nemal problem s prehravanim dvd a mp3 chcem povedat ze bola instalovana s DVD co som mal od kolegu .... on to dvd urobil z installacnych cd veci sa maju tak ze som mu to dvd vratil a zreinstaloval masinku s tych niekolkych cd a uz to neprehrava takze pocitam ze to dvd co kolega urobil tak v nom asi nejako pridal tieto potrebne balicky... ;-((( no skoda ze je na dovolenke sa ho teraz nemozem povypytovat kurna... ;-(((( ale dam vediet ked sa vrati ....
-
Re: Re: Re: Re: Našiel už niekto? (mp3 SUSE 10)aga 23.11.2005 | 16:42Tomáš Srnka Barz čo, už asi všetko Administrátormhm... nie je to DVD, oficialna verzia SuSE 10? nie OpenSuSE.Dlho som robil linuxos.sk, neskôr založil vpsFree.cz, posledných pár rokov ako tech. riaditeľ vo Websupporte
-
Re: Re: Re: Re: Re: Našiel už niekto? (mp3 SUSE 10 23.11.2005 | 21:50trebor NávštevníkZdravím všetko je tu: http://www.opensuse.org/YaST_package_repository http://portal.suse.cz/node/694 z licenčných dôvodov treba inštalovať komplet nové balíčky z Pacmana. Xine, Mplayer, K3b s podporou Mp3 myslim žee to balíček MAD***, transcode atď. Čo sa týka internetu cez Win, stiahnuť celý pacman niekde na disk (CD, DVD) a inštalovať. mimo tému: po 5 rokoch Mandrake (Mandriva) používam 1 1 mesiac Suse 10 EVAL- som spokojný. trebor: www.treborplus.net
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Našiel už niekto? (mp3 SUS 02.01.2006 | 10:28marfus Návštevníkhttp://www.openportal.sk/modules.php?name=News&file=article&sid=4
-
-
-
-
-
-