Wi-Fi a nastavenie DHCP (RH9) da sa to vobec ???
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
-
-
Re: Wi-Fi a nastavenie DHCP (RH9) da sa to vobec ? 15.11.2005 | 12:01peter golis Návštevníkto je fajn, ale to wifi AP ma v sebe DHCP server. nebolo by to jednoduchsie nastavit to priamo v nom?
-
Re: Re: Wi-Fi a nastavenie DHCP (RH9) da sa to vob 16.11.2005 | 16:29Cvacho Návštevníkhej viem ze AP Asus ma v sebe DHCP ale chcel by som to riesit cez Linux server
-
Re: Re: Re: Wi-Fi a nastavenie DHCP (RH9) da sa to 19.11.2005 | 16:33Cvacho Návštevníkmam velky problem rozbehat DHCP na RedHate9 , nachadza sa tam vobec ??? som si stiahol najnovsiu verziu DHCP len ju neviem nainstalovat , ako nato ???
-
Re: Re: Re: Re: Wi-Fi a nastavenie DHCP (RH9) da s 19.11.2005 | 17:57Jozko Mrkvicka Matejovie Gentoo Používateľotazke je preco je pouziva taka stara distribuciaA computer is like air conditioning: it becomes useless when you open windows.
-
Re: Re: Re: Re: Re: Wi-Fi a nastavenie DHCP (RH9) 19.11.2005 | 18:20peter golis Návštevníkasi ma na to dovod. nie kazdy ma doma internet na ktorom moze stahovat dvdcka v realnom case. a nie kazdy si chce kupit najnovsie graficke prostredie. niekto na to ani nema dovod. inac ten DHCP co sa neda na danej distribucii rozbehat je klient alebo server?
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Wi-Fi a nastavenie DHCP (R 21.11.2005 | 14:41Cvacho Návštevníkno distribuciu RedHat9 pouzivam preto lebo sa mi ju podarilo zohnat , chcel by som tam rozbehat DHCP Server , ale absolutne netusim ako , mam tam 2 sietovky 3Com a chcel by som aby som jednou pripojil moju LAN , kde by som potreboval pomocou DHCP pridelovat IP na zaklade MAC a druhu sietovku by som pouzil na net z aDSL modemu ale priorita je to DHCP na pridelovanie IP na LAN
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Wi-Fi a nastavenie DHC 21.11.2005 | 16:41peter golis Návštevníkna www.abclinuxu.cz vysla seria clankov ktora sa s tym krasne zaobera. ja som si podla toho tak isto riesil doma sietovanie a DHCP/DNS. NAT nepouzivam. napriklad: http://www.abclinuxu.cz/clanky/site/soukroma-sit-ii
-
-
-
-
-
-
-
Re: Wi-Fi a nastavenie DHCP (RH9) da sa to vobec ? 27.11.2005 | 19:12Michal Dobšovič Gentoo, SuSE 10.0 PoužívateľJa mam doma presne ten router a DHCPcko som nechal na neho... Je to praktickejsie, prehladny webadmin, takze som to mal nastavene za 10 minut.. Vrelo odporucam DHCP server cez router...
-
Re: Wi-Fi a nastavenie DHCP (RH9) da sa to vobec ? 02.12.2005 | 15:16Cvacho Návštevníktakze po nejakom tom case sa mi to podarilo spravit , DHCP chodi OK , jediny problem mam so Sambou , tam mi chodi OK , pocitace sa vidia , adresar co som chcel zdielat je takisto vidiet , len neviem nastavit , aby mohli ostatny do neho zapisovat , teda nahravat subory na server , neviem ako sa to riesi a zaujimam ma ci by som mohol obmedzit ten adresar do ktoreho by uzivatelia nahravali subory , povedzme na 5GB vdaka za rady
-