PRIPOMIENKA PRE ADMIN-ov LINUXOS
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
-
-
Re: PRIPOMIENKA PRE ADMIN-ov LINUXOS 20.11.2005 | 13:17ims Debian PoužívateľNo myslim, ze niekde som cital clanok, ze prave s komunikaciou a spravanim k vonkajsiemu okoliu ma linuxos.sk znacny problem. Ale musim aj tak uznat, skvely web.
-
Re: Re: PRIPOMIENKA PRE ADMIN-ov LINUXOS 20.11.2005 | 14:34anonymous Návštevníkno ja som nic take necital :) jedine o SkLugu. Taktiez musim uznat, ze skvely WEB.
-
Re: Re: Re: PRIPOMIENKA PRE ADMIN-ov LINUXOS 22.11.2005 | 15:57Majo NávštevníkHalooooooo kto tu ma na starosti obchod??? Haloooooo pomoze mi tu s tym niekto?? mam zakupeny z linuxos.sk Debian 3.1 Sarge DVD a dvd2 je proste vadna, neda sa nainstalovat ani jeden balik. (dvd1 je ok)
-
Re: Re: Re: Re: PRIPOMIENKA PRE ADMIN-ov LINUXOS 22.11.2005 | 16:16pcaudit NávštevníkAhoj Majo, Opsravedlnujem sa za poslanie zleho DVD2. Ja Ti ho hned poslem a ak chces este nejake ine tak Ti ho zadarmo poslem tiez. Vyber si nejake a posli mi request sem na tento mail. Ja sa to budem snazit do konca tyzdna vybavit. Prepac za late response. S pozdravom Martin
-
Re: Re: Re: Re: Re: PRIPOMIENKA PRE ADMIN-ov LINUX 09.03.2006 | 13:48Juraj G Návštevníkdobre ja chcem tiež protihodnotu za to zle DVD tot ja tu temu nacrtol xi ja tiež poškodený zákaznik CHCEM Debian 3.1 Sarge r1 2xDVD nemam net takze som vtedy otravoval cudzich takze na hrubky nepozeram a tiež ste už nieco reklamovali chalani a boli nadratý či nie ... Kde je na Vás oficialny kontakt abo niečo podobné alebo stačí poslať dvd doporučene tam skadial prišli ??? Ďakujem ....
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: PRIPOMIENKA PRE ADMIN-ov L 09.03.2006 | 15:08t0ms Návštevníkposli e-mail na objednavky@linuxos.sk.
-
-
-
-
-
Re: Re: PRIPOMIENKA PRE ADMIN-ov LINUXOS 22.11.2005 | 16:43peter golis Návštevníkked to robia ako konicek a nesnazia sa na tom zarabat, tak je to pochopitelne. predsa musia z niecoho zit. takze asi neodpovedia do 5 minut. a tymto im vyjadrujem podakovanie za spravu tohoto portalu.
-
-
Re: PRIPOMIENKA PRE ADMIN-ov LINUXOS 22.11.2005 | 22:35Ondrej Hučko Kubuntu PoužívateľĎakujeme všetkým za podporu :). A to vadné DVD sa rieši.
-
Re: Re: PRIPOMIENKA PRE ADMIN-ov LINUXOS 11.12.2005 | 16:30majo984 Debian,Knoppix,Mandriva Používateľno ok,cakam.... som zvedavy kolko to potrva.....dufam ze nie dlho. nexcem aby sa to bralo ako nejake vyrivanie ale predsa len to dvd2 dost chyba.
-
-