kodovanie www stranok
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
-
-
Re: kodovanie www stranok 20.11.2005 | 10:28Tomáš Srnka Barz čo, už asi všetko Administrátorno ked si spravne nastavis kodovanie v documente (html->head->meta), a v editori (kwrite: Tools->Encoding), tak by malo vsetko fungovat OK (popripade si zmen kodovanie v prehliadaci).Dlho som robil linuxos.sk, neskôr založil vpsFree.cz, posledných pár rokov ako tech. riaditeľ vo Websupporte
-
Re: Re: kodovanie www stranok 20.11.2005 | 10:35Stanislav Hoferek Greenie 18.04 Používateľmam kopec prehliadacov a tak to nie je problem, ale chcem aby moje stranky vyzerali dobre na pocitacoch kde nemaju tusenie co to nejake kodovanie je... na pisanie pouzivam wordpad (html) a notepad (css). na nejake profesionalne editory sa mozem vykvaknut ked sa v tom nevyznamtlačené knihy a e-knihy
-
Re: Re: Re: kodovanie www stranok 20.11.2005 | 10:41Tomáš Srnka Barz čo, už asi všetko AdministrátorNo ale ked to mas spravne nastavene tak to musi fungovat (spravne nastavene kodovanie v documente (a aj spravne nastavene codovanie pod akym to ukladas)). Inac kwrite je nieco ako notepad 8-). btw. mam taky pocit, ze Css3 este nebolo vydane ;)Dlho som robil linuxos.sk, neskôr založil vpsFree.cz, posledných pár rokov ako tech. riaditeľ vo Websupporte
-
Re: Re: Re: Re: kodovanie www stranok 20.11.2005 | 12:54Stanislav Hoferek Greenie 18.04 Používateľheh css 3 bolo vydane davno zlatko... a kwrite sa mi moc nepozdava (na moju malicku hlavicku je tam toho moc) :)tlačené knihy a e-knihy
-
Re: Re: Re: Re: Re: kodovanie www stranok 20.11.2005 | 13:54Tomáš Srnka Barz čo, už asi všetko Administrátor"If you want to follow the development of CSS3, this page should be the place to start." ;). Tak skus VI :).Dlho som robil linuxos.sk, neskôr založil vpsFree.cz, posledných pár rokov ako tech. riaditeľ vo Websupporte
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: kodovanie www stranok 20.11.2005 | 15:25Stanislav Hoferek Greenie 18.04 PoužívateľTomas pozri sa na ten chsichtik uplne dole... myslim ze ten je z toho rovnaky inteligent ako ja :Dtlačené knihy a e-knihy
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: kodovanie www stranok 20.11.2005 | 15:38Tomáš Srnka Barz čo, už asi všetko AdministrátorMyslis, toho co je dole na tej stranke w3.org? :) Inac sme trosku OFF-Topic :)).Dlho som robil linuxos.sk, neskôr založil vpsFree.cz, posledných pár rokov ako tech. riaditeľ vo Websupporte
-
kodovanie www stranok 20.11.2005 | 16:06Stanislav Hoferek Greenie 18.04 Používateľtak ja to nevnimam a robim si kapucinko... ako je vonku dneska krasne... :)tlačené knihy a e-knihy
-
Re: kodovanie www stranok 20.11.2005 | 20:49Tomáš Srnka Barz čo, už asi všetko Administrátorto je sice pekne, ale ja som sa ti snazil pomoct... No ako vidim, nemalo to moc vyznam... Ale aj snaha sa ceni (dufam :))Dlho som robil linuxos.sk, neskôr založil vpsFree.cz, posledných pár rokov ako tech. riaditeľ vo Websupporte
-
Re: Re: kodovanie www stranok 20.11.2005 | 21:19Stanislav Hoferek Greenie 18.04 Používateľno ze si to ty tak Ti dam hitika :)tlačené knihy a e-knihy
-
-
-
-
-
-
-
Re: Re: Re: Re: kodovanie www stranok 21.11.2005 | 15:57plbgnr Návštevníkpouzi utilitku enca aby si zistil ci je ten html skutocne kodovany tak ako chces; potom moze byt zrada v tom ak pouzivas apache instalnuty doma (default charset v konfiguraku) a potom uz ani neviem v com moze byt chyba...:) ale este snad http://validator.w3.org/ pomoze :)
-
Re: Re: Re: Re: Re: kodovanie www stranok 21.11.2005 | 22:34Stanislav Hoferek Greenie 18.04 Používateľmam operu a tak na stranky validatoru nemusim chodit - staci ak kliknem pravym na stranku a dam ju validovat (jeden z tisic dovodov preco je opera lepsia ako firefox)tlačené knihy a e-knihy
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: kodovanie www stranok 22.11.2005 | 13:20zvalo Návštevníkzjavne mas problem na strane servera, kde mas stranky ulozene. ak je to apache, pozrel by som konfiguraciu [pokial si to spravujes sam] ... tot vsjo
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: kodovanie www stranok 23.11.2005 | 19:56Stanislav Hoferek Greenie 18.04 Používateľwebzdarmatlačené knihy a e-knihy
-
-
-
-
-
-
-