OpenSUSE a ACPI
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
-
-
Re: OpenSUSE a ACPI 30.11.2005 | 16:46peter golis Návštevníkak mas vypnutu podporu acpi, tak mozes skusit podporu apm.
-
Re: Re: OpenSUSE a ACPI 02.12.2005 | 00:08petulik Návštevníkale ako?? ako to spustit, alebo kde? hladam, nemozem najst..
-
-
Re: OpenSUSE a ACPI 02.12.2005 | 02:16martin Fedora 13 Používateľno ja mam asus m6ne a tato rada mala dost dlho nejaku chybu v biose, kvoli ktorej mi stav baterky nezobrazovalo. potom vysla nova verzia biosu kde bola tato chyba odstranena...takze mozes skusit upgrade biosu alebo vyskusajako root spustit modprobe battery pouzivam gentoo, ktore aj s nainstalovanou acpi podporou bateriu nezobrazovalo, az do pridania dtohto modulu. tak to skus a daj vediet:)
-
Re: Re: OpenSUSE a ACPI 02.12.2005 | 02:42petulik Návštevníkno skusil som to . tu je vysledok FATAL: Error inserting battery (/lib/modules/2.6.13-15-default/kernel/drivers/acpi/battery.ko): No such device hmm??
-
Re: Re: Re: OpenSUSE a ACPI 08.12.2005 | 08:29Brano2 Návštevníkto preto lebo modul battery je sucastou acpi, ktore mas vypnute (viz cesta...acpi/battery) ak ti vyhadzuje modprobe acpi chybu tak racsej skus apm. Mal by si to povolit niekde v sluzbach, nemam SuSE neviem povedat.. prehladaj YAST. V kazdom pripade potom skontroluj parametre jadra (/etc/lilo.conf ? ak nemas grub) ci tam mas acpi=off apm=on na konci riadku s linuxom. (nezabudni lilo po zmene obnovit jeho spustenim) Po reboote prikaz apm --help, da sa cez nejaky parameter zistovat stav baterie atd.. urcite existuje potom k tomu aj nejaka graf. utilitka co to zobrazuje ;)
-
-
-