Java - praca so Stringami
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
-
-
Re: Java - praca so Stringami 08.12.2005 | 23:03borg Fedora Administrátorskus pozriet ci java ma nejaku podporu regularnych vyrazov.
-
Re: Re: Java - praca so Stringami 08.12.2005 | 23:17boro Ubuntu PoužívateľJasne ze Java ma podporu toho. Nikde v dokumentacii som vsak nenasiel metodu na zistenie pozicie hladaneho textu. Skor ma zaujimalo ako by to riesili programatory, ktori s tym uz maju s niecim takym skusenosti. Praca s regularnymi vyrazmi v Jave sa velmi podoba praci v Perli, takze uvital by som aj nieake napady od nie Java programatorov.
-
Re: Re: Re: Java - praca so Stringami 08.12.2005 | 23:52peter golis Návštevníkv jave som moc neprogramoval, ale dovolim si reagovat. standardne cecko ma funkciu strstr (3) ktora je na to urcena. ak si ju da clovek vyhladat v google aj s textom java, tak sa dozvie napriklad: The C functions such as strspn(), strpbrk(), strstr(), etc could all be duplicated exactly with a few lines of Java code, but your code will end up simpler than it is today if you use the String methods indexOf(), substring(), etc directly. no nic. uz kecam aj do toho v com sa nevyznam. asi si dam pauzu.
-
Re: Re: Re: Re: Java - praca so Stringami 11.12.2005 | 18:19boro Ubuntu PoužívateľNakoniec pomohla dokumentacia, ale aj tak dakujem vsetkym. Ak by to este niekto potreboval, tu je navod: Konkretne toto kontroluje je na stranke odkaz smerujuci na nas. Nie je este celkom dotiahnute s uvodzovkami etc... String str = "dfsdf"; String href = "href=\""; int pos = str.indexOf(href) + href.length(); int pos1 = str.indexOf("\"", pos); String adresa = str.substring(pos, pos1);
-
-
-
-