aku distribuciu
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
-
-
Re: aku distribuciu 15.12.2005 | 16:10Tomáš Srnka Barz čo, už asi všetko Administrátorakukolvek, ktora je zadarmo :) Takmer kazda distribucia ma v sebe APM (Apache+PHP+MySQL), a ak nie, tak si to mozes kludne skompilovat :))Dlho som robil linuxos.sk, neskôr založil vpsFree.cz, posledných pár rokov ako tech. riaditeľ vo Websupporte
-
Re: Re: aku distribuciu 15.12.2005 | 18:30miro Návštevníkno takze mam mendrivu 2006 free skompiloval som apache nadstavil funguje a teraz som isiel na skompilovanie php a ked som zadal ./configure tak posledna hlaska bola ze: checking lex output file root... ./configure: line 2578: lex: command not found configure: error: cannot find output from lex; giving up viem ze mi tam chyba nejaky vystup lex lenze neviem co stym ako to tam mam doplnit a co tam mam doplnit presne, prosim o pomoc
-
Re: Re: Re: aku distribuciu 15.12.2005 | 18:36Tomáš Srnka Barz čo, už asi všetko AdministrátorA nema MDV 2006 balicky? lebo ja si kompilujem PHP, preto aby som mal GD kniznicu atd. Inac neda sa ten lex vypnut cez ./configure --disable-lex ?Dlho som robil linuxos.sk, neskôr založil vpsFree.cz, posledných pár rokov ako tech. riaditeľ vo Websupporte
-
Re: Re: Re: Re: aku distribuciu 15.12.2005 | 18:43miro Návštevníkma balicky lenze nechcem to cez baliky pretoze casto skusam ine distribucie a nechce sa mi vzdy stahovat balik na danu distribuciu v podstate sa ucim :-] a nejde to cez ./configure --disable-lex
-
Re: Re: Re: Re: Re: aku distribuciu 15.12.2005 | 18:58Tomáš Srnka Barz čo, už asi všetko Administrátorjaj :), Pozri sa sem (snad to pomoze, ja som z toho nic nevycital s mojou nemcinou :-(): http://www.php-faq.de/q/q-install-lex.html, dalej som nasiel LAMP, podla toho ti chyba balik flex.Dlho som robil linuxos.sk, neskôr založil vpsFree.cz, posledných pár rokov ako tech. riaditeľ vo Websupporte
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: aku distribuciu 15.12.2005 | 19:15miro Návštevníkdiky moc
-
-
-
-
-
-