fedora 4 a internet
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
-
-
Re: fedora 4 a internet 18.12.2005 | 19:06re Návštevníknapis co si robil ta chyba by mala byt: The connect script failed (returned a non-zero exit status).(teda ak sa nemylim)
-
Re: Re: fedora 4 a internet 18.12.2005 | 19:12peterrr NávštevníkPouzil som wizard-a na nove internetove pripojenie (myslim, ze to bolo v sekcii aplications/system/new internet connection alebo tak nejako). Vyplnil som vsetky potrebne policka, t.j. prihlasovacie meno, heslo, cislo,... Nezasahoval som do ziadnych configur-akov.
-
Re: Re: Re: fedora 4 a internet 18.12.2005 | 19:19re Návštevníkmas KDE ? Tipujem ,ze modem caka na oznamovaci ton , tak ho v nastaveni vypni.
-
Re: Re: Re: Re: fedora 4 a internet 18.12.2005 | 19:30peterrr NávštevníkPouzivam Gnome. Nievies nahodou, kde sa to da vypnut? Ak nie, skusim sa s tym este pohrat, ale uz mi pomaly dochadza trpezlivost.
-
Re: Re: Re: Re: Re: fedora 4 a internet 18.12.2005 | 19:46re Návštevníkv gnome je to mierne komplikovanejsie , neviem co pouzivas na pripojenie (vytocenie cisla) , ak gnome ppp ,tak to lahko najdes v nastaveni, pod setup/modem-->Wait for dialtone... Toto je mozno zbytocne: Vacsi problem by mohol by s pap/chap nastavenim. To sa da zmenit v konzole cez pppconfig. Teda da sa to aj niekde v konfigurakoch ale takto je to jednoduchsie. Takze najprv skus pppconfig (v konzole) ,vytvor nove pripojenie a zmen tam to chap na pap (alebo naopak).
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: fedora 4 a internet 18.12.2005 | 22:06peterrr NávštevníkTak, uz mi to ide. Teraz som sa niekde docital o inicializacnom retazci ATX. Vyskusal som to a funguje to. Viete, co je to za retazec. Mam ale pocit, ze sa stranky natahuju o dost pomalsie ako pri win. Pouzivam klasicky dial-up. Za ochotu mi pomoct Vam velmi pekne dakujem.
-
-
-
-
-
-