V akom je to shelli
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
-
-
Re: V akom je to shelli 19.12.2005 | 16:32Tomáš Srnka Barz čo, už asi všetko Administrátorno myslim, ze to je napisane v Pythone.Dlho som robil linuxos.sk, neskôr založil vpsFree.cz, posledných pár rokov ako tech. riaditeľ vo Websupporte
-
Re: Re: V akom je to shelli 19.12.2005 | 16:37Mato37 NávštevníkNo dobre ale ako ho spustim? Chcel som tento skript vyskusat, ulozil som si ho pod menom maxvel ale neviem ako ho spustim
-
Re: Re: Re: V akom je to shelli 19.12.2005 | 17:02jariq NávštevníkNajdi, kde mas v systeme interpret jazyka python.. napriklad cez "whereis python" a potom uved cestu k nemu v prvom riadku na zaciatku skriptu.. Priklad: #!/usr/bin/python Potom to spustis klasicky z aktualneho adresara: ./maxvel (samozrejme treba tomu dat spustitelny atribut)
-
Re: Re: Re: Re: V akom je to shelli 19.12.2005 | 18:00zz Návštevníka este treba mat spravne odsadzovanie, inak asi nezbehne
-
Re: Re: Re: Re: Re: V akom je to shelli 19.12.2005 | 20:01nardew debian Používateľnie asi, ale urcite nezbehne.... odsadzovanie MUSI byt
-
-
-
-
-