Pomozte mi prosim!
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
-
-
Re: Pomozte mi prosim! 10.01.2006 | 01:24mlp Návštevníkja bych to videl, ze by ses s klidem mel ptat treba tady, nejsem taky zadny guru ale pokud budu vedet jiste pomuzu , navic to muze byt prospesne i pro nas, treba se neco priucime, neco noveho dozvime, od zkusenejsich .....
-
Re: Pomozte mi prosim! 10.01.2006 | 09:44F0F0 Ubuntu 6.10 amd64, Debian PoužívateľEste by bolo fajn keby si napisal aku mas distribuciu. http://proc.linux.cz, www.abclinuxu.cz..... Niekde na webe sa da stiahnut kniha v pdf "Linux dokumentacni projekt" a aj niektore dalsie napriklad manualy k Mandrive su tu.
-
Re: Pomozte mi prosim! 10.01.2006 | 09:53Frantisek Klabzuba Debian PoužívateľAhoj. xmms vyzera uplne rovnako ako starsi winamp takze das si zobrazit playlist. V playliste v pravo dole kliknes na Add, potom na file alebo dir. Zobrazi sa ti dialog kde najdes adresar s mp3. Kliknes na nho alebo oznacis mp3 a je to. dvh Ak ti to nepomohlo, napis: - aky desktop pouzivast (gnome, kde, ...): OT: "Ako zistim aky desktop v X pouzivam?" OT: "Ako zistim verziu kde/gnome?" - ci vies kde mas tie mp3 a ako sa k nim dostat: OT: "Ako skopirujem mp3 z CD/USB na disk?" OT: "Dual boot, ako z win kopirovat subory do linuxu" - ci vies ako sa ovlada ten dialog na otvaranie suborov: OT: "Ako sa pouziva Open dialog v kde/gnome?" pozn: OT je ako by si mohol polozit otazku na dany problem, nie len "Pomozte mi prosim!"
-
Re: Re: Pomozte mi prosim! 10.01.2006 | 10:22max Návštevníkdobrá kniha je -Pŕecházíme na Linux -od Martina Kysela.
-
Re: Re: Re: Pomozte mi prosim! 10.01.2006 | 22:30stano170 Návštevníkpresne tu knihu mam ao M.Kyslera. Je dobra ale rady uzivatelov Linuxu sa mi ties zidu.
-
-
-
Re: Pomozte mi prosim! 10.01.2006 | 10:35hurfo Ubuntu 6.10 PoužívateľU XMMS je potrebne najskor spustit program ako root (superuzivatel) a to takym sposobom ze si spustis konzolu (obrazok cierneho monitora :-) a napises su enter zadas heslo roota eneter xmms enter teraz by ti malo XMMS fungovat potom uz iba v playliste kliknes na tlacitko add a najdes si svoju skladbu vyberies si zo zoznamu alebo das pridat vsetky skladby, play a uzivas si hudbu. Jednoduche :-D
-
Re: Re: Pomozte mi prosim! 10.01.2006 | 11:06zz Návštevníkxmms pustat ako root? fuha, no ja vacsinou pustam bezne uzivatelske programy ako bezny uzivatel
-
Re: Re: Re: Pomozte mi prosim! 10.01.2006 | 11:23hurfo Ubuntu 6.10 PoužívateľXMMS si vyzaduje prve spustenie ako root potom uz staci ako bazny user
-
Re: Re: Re: Re: Pomozte mi prosim! 10.01.2006 | 11:35Samuel Cengel <b>Archlinux</b> Používateľnikdy som xmms nespustal ako root a funguje.
-
Re: Re: Re: Re: Pomozte mi prosim! 10.01.2006 | 13:40Nathan <!-- PoužívateľPre boha preco?<!--
-
Re: Re: Re: Re: Pomozte mi prosim! 10.01.2006 | 23:35ethyl Návštevníktiez celkom nerozumiem, preco by som to mal robit ako root, co len jediny raz. nikdy som to nepotreboval. jediny program, ktory cosi take po mne chcel, bol xcdroast. a xmms je vazne dost privetivy program, chova sa na 99 percent ako winamp. akurat mi chvilu trvalo zvyknut si, ze ked kliknem na button v playlist editore a chcem vybrat nejaku polozku z tych co sa vyroluju, musim drzat zmacknutu mys (alebo zmysenu macku :) ), aby sa mi to zas nezarolovalo naspat. ale je to len zvyk a je mozne, ze je to zavisle od prostredia, pripadne konfigurovatelne.
-
-
-
-