linux a moja mamina :)
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
-
-
Re: linux a moja mamina :) 14.01.2006 | 10:10Ondrej Hučko Kubuntu PoužívateľJa si myslím, že je. Keby si mame urobil usera, poukladal jej pekne ikony na plochu s pomenovaním napr. Internet, tak by to pochopila aj ona ;))). Skús to a daj vedieť :).
-
Re: Re: linux a moja mamina :) 14.01.2006 | 11:43micks Ubuntu PoužívateľSúhlas, môj otec má 70 a používa výhradne Linux (Screenshot jeho plochy aj s jeho vlastnými úpravami (rozmiestnenie a názvy ikon na ploche, horný panel)).
-
Re: Re: Re: linux a moja mamina :) 14.01.2006 | 12:39Ondrej Hučko Kubuntu PoužívateľPekný screenshot :). Presne tak som to myslel, Stano, nechaj sa inšpirovať ;).
-
Re: Re: Re: Re: linux a moja mamina :) 14.01.2006 | 14:22Stano Návštevníkjojo nechavam sa inspirovat :) urobil som jej vlastny profil (tiez pre KDE) ale trosku ma to stve... 1) gaim dal dokopy kontakty tak teraz mam matkinych znamych (mam co mazat) a ona moje (ach jaj) 2) nie je tu graficke prihlasenei ze jeden klik mysou, a tak sa musi vyplnat meno a heslo... asi to nesuvisi ale potreboval by som poradit s programami s icq protokolom - ked v nich otvorim odkaz tak napise napriklad "mozilla www.sachy.sk error" alebo nieco podobne... samozrejme mozilla suite nemam a firefox nepouzivam... a tak musim vsetko tresnut do opery... ako to zmenim aby bol predvoleny program opera?
-
Re: Re: Re: Re: Re: linux a moja mamina :) 17.01.2006 | 15:33nano NávštevníkAk pouzivas ako prihlasovaciu obrazovku GDM tak tam ide velmi pekne nastavit uzivatelov: vlavo je zoznam userov s ikonkami, staci uz len kliknut a prihlasit sa. napr. takto - http://www.gnomelook.org/content/pre1/32045-1.png Defaultny browser by sa mal dat nastavit niekde v opere pripadne v kde kontrol centre.
-
-
-
-
Re: Re: linux a moja mamina :) 14.01.2006 | 12:12Stanislav Hoferek Greenie 18.04 Používateľehm... ja mam linux preto, aby sa mi nikto nekotulal po kompe :) inak operu spustam cez alt+f2 :) vsetkych zastupcov som zmazal :)tlačené knihy a e-knihy
-
-
Re: linux a moja mamina :) 14.01.2006 | 10:23puňťa Mandriva 2007.1 Gentoo 64bit PoužívateľLinux moje žena, děti a jejich kamarádi :-) V kopete mají svoje účty a každý si pamatuje kterou barvu má a klikne na ní aby se připojil. Kopete umí spustit najednou víc učtů takže není problém. Pošta má na liště ikonku obálky ( to musí asi taky pochopit každý ) a internet ikonku zeměkoule. V mozille i firefoxu komplet všechny pluginy, asociace souborů nastavené aby to neotravovalo čím to otevřít a spustilo se to samo. Připojí cokoli na usb ..... otevře se konqueror a je to. Widlák žasne, že k zrovna jeho foťáku, mp3 přehrávači není potřeba CD co má doma. Možná je to tím, že bydlíme na kopci :-) nic jiného mě nenapadá.
-
Re: Re: linux a moja mamina :) 14.01.2006 | 18:10rooter Návštevníkno tak toto nema chybu :)
-
-
Re: linux a moja mamina :) 15.01.2006 | 14:50Bill NávštevníkKeby vedeli, ze sa forum bude takto zneuzivat Linuxakmi tak ho radsej nikdy neurobia. Forever Windows
-
Re: Re: linux a moja mamina :) 15.01.2006 | 17:31Stanislav Hoferek Greenie 18.04 PoužívateľForever Atari :) inak ja som ani nevedel ze Bill Cosby vie robit s PC :Dtlačené knihy a e-knihy
-
-