Zmena
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
-
-
Re: Zmena 17.01.2006 | 16:08nardew debian Používateľ/etc/inittab id:X:initdefault: kde X je runlevel do ktoreho ma ist
-
Re: Re: Zmena 17.01.2006 | 16:26WaN_L NávštevníkDakuje nardew, ide mi to uz , ale ked sa prihlasim ako root a dam heslo tak mi ho nezobere. Tak som sa prihlasil ako uzivatel a dal su - chcelo heslo dal som root heslo a bol som ako root. Nevies preco? Dik
-
Re: Re: Re: Zmena 17.01.2006 | 22:32t Návštevníknedal si nahodou nastavenia bezpecnosti na paranoik? lebo tam sa to da nastavit alebo /etc/securetty
-
Re: Re: Re: Re: Zmena 17.01.2006 | 22:45WaN_L NávštevníkHej vlastne dal som na paranoid a mam to zmenit na vysoku abo ako??Dakuje za radu =))
-
Re: Re: Re: Re: Re: Zmena 17.01.2006 | 22:47WaN_L NávštevníkKukol som to /etc/securetty a mam to cele prazdne aj ked dam cat /etc/securetty aj ked si to otvorim v KWrite tak tam nic neni no nevadi ale aspon viem co je nachybe a viem co spravit tak Dakujem
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zmena 17.01.2006 | 23:06WlaSaTy Návštevníkeste je mozne ze root ma nastaveny login shell na /bin/false. toto sa deje uplne bezne ak chce clovek zakazat prihlasenie hociktoremu uzivatelovi.
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zmena 17.01.2006 | 23:22WaN_L NávštevníkOtvoril som /bin/false a vypisalo mi to vselijake makcsene i e a tak ako keby to bolo sofrovane =)) no neva.Dakujem za rady sa s tym ece pohram zatial budem ako root aspon ziskam skusenosti ked nieco spravim zle tak sa poucim =)) Dakujem za rady velmi moc..Idem zase citat knihu o Linuxe =))
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zmena 17.01.2006 | 23:42WlaSaTy Návštevníknemas za co, aspon vies ako vyzera program pre linux znutra. definicia shellu (interpretera prikazov) je na inom mieste.
-
-
-
-
-
-
-
-