Ako na Apache?
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
-
-
Re: Ako na Apache? 19.01.2006 | 17:56Tomáš Srnka Barz čo, už asi všetko Administrátor>knoppix@0[knoppix]$ apache to znaci, ze to spustas ako user nie ako ROOT, skus to spusti ako root (prava roota ziskas prikazom su - )Dlho som robil linuxos.sk, neskôr založil vpsFree.cz, posledných pár rokov ako tech. riaditeľ vo Websupporte
-
Re: Re: Ako na Apache? 19.01.2006 | 20:51pablos Návštevníkno naozaj to bolo v tom, lenze v linuxovej verzii Apache sa da pracovat len v prikazovom riadku, nie je na to ziadna graficka nadstavba? Lebo ako tak pozeram man apache v konzole, tak to musi byt pekna sranda sa tu s tym hrat :-) dokial to vsetko pochopim. Nevies o nejakom navode na internete v SK alebo CZ? Dik
-
Re: Re: Re: Ako na Apache? 19.01.2006 | 20:57Tomáš Srnka Barz čo, už asi všetko AdministrátorA co windowse je na to nejaka graficka nadstavba? Ak si dobre pamatam tak som konfiguroval apache cez notepad+cmd. Najlepsiu dokumentaciu najdes na Apache.org, ale nie je v SK\CZ. Konfiguracne subory su dobre popisane, takze nie je problem ich konfigurovat :).Dlho som robil linuxos.sk, neskôr založil vpsFree.cz, posledných pár rokov ako tech. riaditeľ vo Websupporte
-
Re: Re: Re: Re: Ako na Apache? 19.01.2006 | 21:06pablos Návštevníkprave som ich nasiel, je to tu celkom prehladne popisane, co je co, takze to zajtra skusim. a o tej grafickej nadstavbe, vo windowse som sa takmer nikam nedostal, nevedel som co s tym, takze som to hodinu po instalacii odinstaloval :-) ale chcel by som to uz konecne spojazdnit, tak potom ti dam vediet, keby som mal nieco. Dik zatial
-
-
-
-