potreboval by som pomoct vo vsetko
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
-
-
Re: potreboval by som pomoct vo vsetko 18.02.2006 | 20:41azurIt Návštevníkco tak to skusit cele trochu ludsky sformulovat ?
-
Re: Re: potreboval by som pomoct vo vsetko 18.02.2006 | 21:40cov Návštevníksouhlasím, chce to psát spisovně (treba bez diakritiky) a hlavně srozumitelně
-
Re: Re: potreboval by som pomoct vo vsetko 18.02.2006 | 23:46myslivEc Mandrake Linux Používateľale ste mi nalozili,clovek chce aby mu pomohli a este ho zrypu :)
-
Re: Re: Re: potreboval by som pomoct vo vsetko 19.02.2006 | 00:00myslivEc Mandrake Linux Používateľprosim vas co to znamena ak mi vypise pri instalacii:nieje mozne pristupit k suboru hdlist pre update_source zdroj bude ignorovany.
-
Re: Re: Re: potreboval by som pomoct vo vsetko 19.02.2006 | 00:15cov Návštevníkabych rekl pravdu, nevim s cim chces pomoct, ctu to stale dokola abych to nejak pochopil (snad by ses mel nad tim zamyslet, kdyz uz prosis o radu .... precti si svuj prvni prispevek) pokud jde o pripojeni druheho disku , je treba pripsat do /etc/fstab umisteni disku - u mě druhy (slave) pripojeny disk je identifikovany jako /dev/hdd1 podivej se do adresare /mnt tam mandrake pripojoval vymenitelne i pevne disky a pouzivej trosku google a jine stranky, treba http://www.abclinuxu.cz/
-
Re: Re: Re: Re: potreboval by som pomoct vo vsetko 19.02.2006 | 00:37myslivEc Mandrake Linux Používateľa ta instalacia??
-
Re: Re: Re: Re: Re: potreboval by som pomoct vo vs 19.02.2006 | 00:49azurIt Návštevníkznamena to nieco akoze sa tomu instalatoru nedari stiahnut zoznam balikov z nejakeho ulozista (servera s balikmi) a teda ze tento server bude ignorovat a nebude sa pokusat z neho nieco stahovat.
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: potreboval by som pomoct v 19.02.2006 | 10:20myslivEc Návštevníkdakujem azurit.nevies mi nahodou este poradit ze co mam spravit aby mi ta instalacia sla???dakujem
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: potreboval by som pomo 19.02.2006 | 12:29puňťa Mandriva 2007.1 Gentoo 64bit Používateľhttp://easyurpmi.zarb.org/?language=cz, tady si nastaviš zdroje, vyber si něco blízko, zdroje přidávej po jednom ty velké stahují jenom seznam balíčků kolem 30MB . I pro update používám server contactel, funguje dost spolehlivě.
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: potreboval by som 19.02.2006 | 14:49myslivEc Návštevníkpuňťa,ale co potom s tymi zdrojmi???ja som z toho jelen.........nechapem tomu. :(
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: potreboval by 19.02.2006 | 15:33puňťa Mandriva 2007.1 Gentoo 64bit Používateľvlevo tady na stránce je manuál pro mandrivu, ber to jako povinné čtení. Programy se zkrátka instalují jednoduše takhle: nabidka => systém => nastavení => nastavit váš počítač => správa software . Čím více máš zdrojů přidáno tím více balíčků tam najdeš pro instalaci když už víš co vlastně chceš tak to naklikáš .
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Re: potreboval by som pomoct vo vsetko 19.02.2006 | 13:23Laco NávštevníkPriatelu a preco si si nainastaloval taky odpad ako je Mandrake ? Skusil si OpenSUSE 10.0 ? Tam vsetko slape jak po masle bez vsetkych tych problemov ktore tu spisovne opisujes :-) Potom staci uz len doinstalovat Javu, Flash Player, Real Player, MP3 podporu a vsetky videokodeky pekne cez YAST a mas vystarane.... (www.desktoplinux.com/articles/AT2703022234.html) A Windows aplikacie ti na linuxe NEPOJDU a co si splietal s tou kompilaciou radsej ani nevidim :-)
-
Re: Re: potreboval by som pomoct vo vsetko 19.02.2006 | 14:55azurIt Návštevníkvacsina Win aplikacii sa da spustit cez wine
-
Re: Re: Re: potreboval by som pomoct vo vsetko 19.02.2006 | 18:07Laco NávštevníkAno viem, ale on asi nemyslel emulaciu...
-
Re: Re: Re: Re: potreboval by som pomoct vo vsetko 19.02.2006 | 18:09azurIt Návštevníkwine nie je emulator :) ale suhlasim, ze asi mal na mysli iny sposob spustania.
-
Re: Re: Re: Re: Re: potreboval by som pomoct vo vs 19.02.2006 | 18:29Laco Návštevníktak fajn, ale aspon mi daj posledne slovo :-)
-
-
-
-
-