Sony ericsson d750i pod suse
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
-
-
Re: Sony ericsson d750i pod suse 20.02.2006 | 16:54Tomáš Hanzel Návštevníkkalendár schôdzky atď čo projekt. teda aplikácia Kandy? Ale na výmenu súborov neviem... ps: ako pripájaš ten Mobil? I using USB cabel, ale je to priam nemožné rozbehať....a k508i Close the Windows Open the Source
-
Re: Sony ericsson d750i pod suse 20.02.2006 | 18:01david Návštevníkno osobne mam K750i a ked ho ja pripojim na Mandrivu tak mi ho mountne ako removable - tz ze mi mountne iba pamatovu kartu a nie pamat mobilu. ak su fotky len na pamatovej karte tak idu v pohode ale ja som sa tiez v manrdrive nedostal na pamat telefonu. v xp to rozchodis vdaka CD ktore mas k mobilu.
-
Re: Re: Sony ericsson d750i pod suse 24.12.2006 | 23:04Marián Ščerbák PoužívateľNo, mám aj Mandrivu 2007 a Sony Ericsson K750i bez problémov káblom pripojím... Ak máte natiahnuté moduly (usb_storage a cdc_acm) tak sa vám vytvorili zariadenia /dev/ttyACM0 a /dev/ttyACM1 čo sú vlastne zariadenia vášho mobilu (aj vo win* su 2, nie? :-) Programov na prácu s ním je viac (kmobiletools,gnome-phone-manager,leif) ale pre tento mobil sa mi najviac pacia gammu a wammu.
-
-