ubuntu a EDGE modem
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
-
-
Re: ubuntu a EDGE modem 27.04.2006 | 16:21Tonino NávštevníkNo nevim, v ja som ten modem rozbehal zase pod FEDORU CORE 4, inde som to neskusal, teraz sa o to snazim v puppy ale sa mi zatal nedari, keby nekdo poradil, budem vdacny
-
Re: ubuntu a EDGE modem 27.04.2006 | 16:21Tonino NávštevníkNo nevim, v ja som ten modem rozbehal zase pod FEDORU CORE 4, inde som to neskusal, teraz sa o to snazim v puppy ale sa mi zatal nedari, keby nekdo poradil, budem vdacny
-
Re: Re: ubuntu a EDGE modem 05.05.2006 | 12:54orsoone Návštevníkzadacom modem som rozbehaval aj ja, pouzil som pppconfig pre nstavenie pripojenia, ktore som ulozil ako edge, potom cez sudo pon edge sa modem pripoji, ale pokial mas v kompe sietovu kartu tak nejak nedokaze prepisat default route, ani inymi cestami, momentalne som to vyriesil zakazanim onboard ethernet karty..... viem je to amaterizmus ale inak som bol neuspesny, skusal som vwvdial, gkdial, dialer co je v ubuntu a vsetko co ma napadlo, a ak chces zistit kde mas modem pripojeny (na ktorom usb) zadaj vwdial edge (alebo barz co daj za tym, to je iba config subor v /home/user, ktory vygeneruje )
-
-