Ububtu a Teoria relativity
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
-
-
Re: Ububtu a Teoria relativity 23.02.2006 | 14:42nardew debian Používateľneviem, mozno je chyba v baterke a to ze sa to spravilo rovno s instalaciou ubuntu je cisto len nahoda
-
Re: Re: Ububtu a Teoria relativity 24.02.2006 | 12:19petulik Návštevníkako moze byt chyba v baterke? v tej ktora napaja bios alebo v tej v notebooku? aj ked neviem...
-
-
Re: Ububtu a Teoria relativity 24.02.2006 | 20:52WlaSaTy Návštevníkskus update jadra alebo pouzi jadro aj s modulmi z opensuse ak to tam ide OK. toto vyzera na problem dynamickej zmeny frekvencie ktora sa pouziva na setrenie baterky.
-
Re: Ububtu a Teoria relativity 25.02.2006 | 06:09Drom NávštevníkHa! Me se zdalo to samy :) Ted synchronizuju cas proti ntp a je to ok, ale dokud to bylo vypnuty, tak jsem mel silnej pocit, ze ty hodiny steluju nejak casto. A to nemam notebook :)
-
Re: Re: Ububtu a Teoria relativity 28.02.2006 | 16:49petulik NávštevníkHA! OPRAVA! :) pokial som vo win, problem odpada, akonahle idem do suse, cas sa mi zrychli. Teda v baterke to asi nebude :). Cize mam prekompilovat jadro? Ach jaj, nikdy som to nerobil :(. Pokial je to velmi narocne tak to radej preinstalujem suse, aj ked sa chcem tomu vyhnut
-
Re: Re: Re: Ububtu a Teoria relativity 01.03.2006 | 21:38petulik NávštevníkCo som popozeral na nete, tak problem sa objavoval u tych, co mali cipset ATI. No ten mam AJ JA:(. Riesili to parametrom noapic, no pokial viem tak mi to odstavi kontrolu teploty CPU a zapinanie vetrakov ... ja uz neviem. to mam postupovat ako pri WIN?? REINSTAL SYSTEM???
-
Re: Re: Re: Re: Ububtu a Teoria relativity 02.03.2006 | 15:40Drom NávštevníkNo, reinstall imho nepomuze, pokud je nekde neco spatne napsano (mozna nejakej bug ohledne kodu k ATI vecem). Bud pockat na opravu/nainstalovat opravu, pokud je, zkusit nejakou vyvojovou verzi daneho (to se tyka veci v jadre??? pak novejsi jadro) nebo nejakej workaround/patch pokud neco existuje. A nebo otravovat vyvojare :)
-
Re: Re: Re: Re: Re: Ububtu a Teoria relativity 02.03.2006 | 15:44petulik Návštevníkale odkedy vysiel novy suse, mam ho naistalovany, a doteraz to nerobilo, az od vtedy co som nainstaloval Ubuntu :) (mozno to nema s tym nic spolocne, ale zda sa mi to velka nahoda ak by nemalo). No a kompletny update suse som robil asi pred tyzdnom a pol... takze opravy by mali byt naistalovane
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ububtu a Teoria relativity 06.03.2006 | 11:16petulik Kubuntu 5.10 Používateľparametre jadra ako napr. no_timer_check, noapic, nolapic mi nepomahaju... PS:mohlo sa to stat aj tym ze som urobil update systemu??
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ububtu a Teoria relativity 10.03.2006 | 04:57Drom NávštevníkSuSE muze mit nejake vlastni opravy v urcitem kodu, to je pomerne bezne. Tezko rict, cim to je.
-
-
-
-
-
-