Problém s bootovaním SUSE 10
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
-
-
Re: Problém s bootovaním SUSE 10 28.02.2006 | 15:31petulik Návštevníkpodla mna je problem s nejakymi zdielanymi IRQckami, mal som podobny problem. SKus podavat nejake parametre do jadra pri bootovani (napr. irqpoll)
-
Re: Re: Problém s bootovaním SUSE 10 28.02.2006 | 17:57SpyMan_Johnz Návštevníksom totalny zaciatocnik v Linuxe.. mohol by si mi o tom trosku viac napisat? Neviem si s tym dat rady... hladam uz treti den na googli daco o tom probleme.. nasiel som vela popisaneho na forach hlavne zahranicnych ale nic konkretne.... myslis ze dve zariadenia maju rovnake IRQ?
-
Re: Re: Problém s bootovaním SUSE 10 28.02.2006 | 19:02SpyMan_Johnz Návštevníkneviem ako sa vola to kde sa dostanem po stlaceni alt+F10 ale nasiel som tam zaujimave veci.... vela chybovych hlaseni... odpisal som tieto: lp0: using parport0 (Interupt-Driven). ACPI - 0212: *** warning - Device is Not Power Managble ACPI: PCI Interrupt Link [LNKD] Enabled At IRQ5 ACPI: PCI Interrupt 0000:00:07.2 [D] -> link [LNKD] -> GSI 5(lewel, low) -> IRQ5 ATM : Module Not Supported By Novell, Setting U Taint Flag USBATM: Module Not Supported By Novell, Setting U Taint Flag CXACRU: Module Not Supported By Novell, Setting U Taint Flag
-
Re: Re: Problém s bootovaním SUSE 10 28.02.2006 | 20:10SpyMan_Johnz Návštevníkmal si pravdu.. bol problem so zdielanym IRQckom... zistil som ze aDSL modem zdielal IRQ ale este neviem s kym...... :-)))
-
Re: Re: Re: Problém s bootovaním SUSE 10 06.03.2006 | 11:14petulik Kubuntu 5.10 Používateľa uz si to vyriesil? inac po nabootovani treba stlacit escape aby ta vyhodilo z grafickeho rezimu a potom zadat linux irqpoll
pripadne ak nepojde skus linux irqpoll acpi=off
-
-
-