Pokazil som si kubuntu...POMÓC!!!
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
-
-
Re: Pokazil som si kubuntu...POMÓC!!! 05.03.2006 | 10:57Tomáš Srnka Barz čo, už asi všetko Administrátortak to v tom xorgu zmen s5 :).Dlho som robil linuxos.sk, neskôr založil vpsFree.cz, posledných pár rokov ako tech. riaditeľ vo Websupporte
-
Re: Re: Pokazil som si kubuntu...POMÓC!!! 05.03.2006 | 11:12meosoft Kubuntu Používateľ1. to sa ti povie... 2. skor si myslim ze som to posral s tym novym kde
-
Re: Re: Re: Pokazil som si kubuntu...POMÓC!!! 05.03.2006 | 11:28Tomáš Srnka Barz čo, už asi všetko Administrátor1. no vsak sa prihlas do konzoly a napis vim /etc/X11/xorg.conf (stlac INSERT a sipkami sa pohybujes, ked to zmenis, stlacis ESC a stlacis ZZ (2x pismeno z)) a zmen to tam jak mas. 2. myslim, ze nie...Dlho som robil linuxos.sk, neskôr založil vpsFree.cz, posledných pár rokov ako tech. riaditeľ vo Websupporte
-
Re: Re: Re: Re: Pokazil som si kubuntu...POMÓC!!! 05.03.2006 | 12:39meosoft Kubuntu Používateľok skusim diky
-
Re: Re: Re: Re: Pokazil som si kubuntu...POMÓC!!! 05.03.2006 | 15:20meosoft Návštevníkno som to poriesil kus inac... najprv som zmenil tu frekvenciu ale nepomohlo(stale padala...) a potom som dajak rozbehol kde z konzoly po castiach a pustil som adepta a stiahol upgrade na ten kdm a voila - ide to takze dakujem chlapci!!
-
-
-
-