KDeveloper
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
-
-
Re: KDeveloper 07.03.2006 | 09:25Frantisek Klabzuba Debian PoužívateľAhoj. Vcera som skusal KDevelop... a je to dost ubohe. Zhrnul by som to do dvoch slov: Ergonomicke Peklo! Neboj sa, su aj horsie, napriklad FLUID pre FLTK. Vysledny efekt je ten ze na linuxe nieje pouzitelny RAD nastroj kvalitativne porovnatelny napr. s Delphi vo windows... Musis par rokov pockat, ja si radsej idem napisat svoje vlastne IDE. Nebude to hned ale aspon mam sancu ze raz bude take ako chcem... dvh p.s.: no flame
-
Re: Re: KDeveloper 07.03.2006 | 13:34WlaSaTy Návštevník:Vysledny efekt je ten ze na linuxe nieje pouzitelny RAD nastroj kvalitativne porovnatelny napr. s Delphi vo windows ak si matne spominam, tak borland vyvinul RAD aj pre linux. rozchoditelny bol sice len s pouzitim ciernej magie ale bol. to sa stalo v casoch ked menil znacku na inprise a spet. momentalne sa ta firma zaobera v linuxovej sfere programovania cisto iba na programatorske prostredie bez kompileru. v akom je teraz stave, o tom internet mlci. ved ked sa tak obzrieme dozadu, tak najvecsiou slabinou delphi pre linux (kylix) bol kompiler a viazanie na urcite verzie systemovych a vcl kniznic. ale, ked uz sme proti tomu flame, tak pre mna je najlepsi RAD samotne vi/vim.
-
Re: Re: Re: KDeveloper 07.03.2006 | 15:53Frantisek Klabzuba Debian Používateľ"... kylix ..." - totalny shit, prakticky nepouzitelny a brutalne pomaly, velmi tazko rozchoditelny, linuxovo kompatibilny zdrojak vo windowse veeeelllmiiii pomaly "ale, ked uz sme proti tomu flame, tak pre mna je najlepsi RAD samotne vi/vim." - jedine mcedit, som totiz stary DOS-ista :) - este je tu lazarus (ide pre FPC) ale neskusal som
-
-
Re: Re: KDeveloper 07.03.2006 | 20:16jv openSuSE 11 PoužívateľNo a ja som si myslel, ze je to aspon porovnatelne s VC++. Naozaj sa neoplati s tym pracovat?
-
KDeveloper 30.03.2006 | 22:07Lukáš Ubuntu 9.10 PoužívateľTaká malá otázočka... Prechádzam z C++ Builderu na Kdevelop a doteraz som nejak neprišiel na to, ako naviazať (naprogramovať) kód na akcie prvkov vo form-e. V C++ B. stačil dvojklik alebo nejak alebo cez menu vľavo dole. Neviem či som slepý, ale ja to nemôžem nájsť. DííííkJuchúúú! Písmenkujem na lukas.cerro.sk
-
Re: KDeveloper 30.03.2006 | 23:41m0d0r Návštevníkhmmm treba si pozriet tutorial ku QT a ku Kdevelop-u :D
-
Re: KDeveloper 02.04.2006 | 18:18jv openSuSE 11 PoužívateľV KDE (resp. QT) sa tieto "callback volania" nepouzivaju, ale sa pouziva uplne iny system. Ako uz bolo povedane, precitaj si tutorial ku QT (zaberie ti to asi 2-3 hodiny, ale budes mat nad tym prehlad). V googli si daj len: QT tutorial. Daj si pozor na verziu QT, ak si chces priklady aj odskusat.
-
Re: Re: KDeveloper 06.04.2006 | 22:28Lukáš Ubuntu 9.10 PoužívateľChystám sa na to, len riešim iné problémy s linuxom, tak uvidím, kedy sa k tomu dostanem. Dííík za info.Juchúúú! Písmenkujem na lukas.cerro.sk
-
-
-
-
-
Re: KDeveloper 08.04.2006 | 13:33jv openSuSE 11 PoužívateľProblem s appletom a KDeveloper-om bol odstraneny upgradovanim KDevelopera na najnovsiu verziu.
-
Re: KDeveloper 09.04.2006 | 00:3355.lukas NávštevníkPotrebujem Help. V Kdeve.... som vytvoril jednoduchý projekt a vždy po jeho spustení sa mi na konci objaví: Stlač enter pre pokračovanie! Ako to odstrániť?
-