Prvy krat mi padol linux!
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
-
-
Re: Prvy krat mi padol linux! 11.03.2006 | 20:48Tomáš Srnka Barz čo, už asi všetko Administrátorja by som povedal, ze je vadny HW ;). Myslim to vazne, aj mne vela krat zmrzol a nakoniec som zistil, ze doska nema rada 2 disky (s jednym beha uplne f pohodicke).Dlho som robil linuxos.sk, neskôr založil vpsFree.cz, posledných pár rokov ako tech. riaditeľ vo Websupporte
-
Re: Re: Prvy krat mi padol linux! 13.03.2006 | 11:53pe3k Návštevníkno co, mne padol linux uz velakrat :)
-
Re: Re: Re: Prvy krat mi padol linux! 13.03.2006 | 17:40Tomáš Srnka Barz čo, už asi všetko Administrátorhm... myslis tym nieco ako Konqueror alebo amaroK? alebo kernel panic jadra... tu sa bavime o linuxe ako o jadre nie ako o celom systeme :) (ale ani system nepada, ked pouzivas STABLE ;))).Dlho som robil linuxos.sk, neskôr založil vpsFree.cz, posledných pár rokov ako tech. riaditeľ vo Websupporte
-
Re: Re: Re: Re: Prvy krat mi padol linux! 16.03.2006 | 20:05ventYl 2 x Slackware Používateľno mne sa uz tiez podarilo zlozit Kernel :) bohate staci pri montovani filesystemu na USB kluci ten kluc vytiahnut a starsie USB hosty rozkysnu :) neviem, s akou presne hlaskou to skoncilo, ale bolo to nadobro tvrde :) inac mi na starom desktope tvrdnu linuxy skoro denne koli nedopre pasujucej grafarni v slote. To su ale vsetko HW problemy a skor, nez linux samotny, zostane visiet niekde v IRQ requeste samotny hardware.
-
-
Re: Re: Re: Prvy krat mi padol linux! 19.03.2006 | 19:01miso Aurox, SUSE PoužívateľPadol ak si s tich ktoky stale nieco instaluju skusaju a nastavuju tak sa necuduj. Skus to robit na Win a potom uvidis ako vie padat OS. Ja som preinstalovaval win 1 alebo 2 krat do mesiace a linux iba ket idem vyskusat inu bistribuciu. Ps mne linux spadol asi 4x ale to som prenastavoval jadro a menil nastavenia KDE. Tak co sa stazujes
-
Re: Re: Re: Prvy krat mi padol linux! 19.03.2006 | 19:01miso Aurox, SUSE PoužívateľPadol ak si s tich ktoky stale nieco instaluju skusaju a nastavuju tak sa necuduj. Skus to robit na Win a potom uvidis ako vie padat OS. Ja som preinstalovaval win 1 alebo 2 krat do mesiace a linux iba ket idem vyskusat inu bistribuciu. Ps mne linux spadol asi 4x ale to som prenastavoval jadro a menil nastavenia KDE. Tak co sa stazujes
-
Re: Re: Re: Re: Prvy krat mi padol linux! 24.03.2006 | 21:02maiky Slackware 10.2 a 11.0 PoužívateľNajprv sa nauc pisat a potom si precitaj poriadne na co reagujes. On sa nestazuje. On len napisal, ze mu padol Linux. A ty si asi fest husty unix_user+win_lamer_user, kedze si musel win preinstalovat kazde dva tyzdne. Ked si dobre zabezpecis Win, tak ich urcite nebudes musiet preinstalovat kazdy den. Antivirus, Firewall, antispyware, vypnutie nepotrebnych sluzieb a par nastaveni v registroch a podrzi ti to stroj aj par rokov. Dufam, ze teraz ma nezasypes sprchou faktov o bezpecnosti a stabilite Linuxov.
-
-
-
-
Re: Prvy krat mi padol linux! 17.03.2006 | 00:12fixinko Slackware,Gentoo,Solaris Používateľasi preto ze to je cervena karkulka :)So let it be written, so let it be done....
-
Re: Re: Prvy krat mi padol linux! 18.03.2006 | 19:15anti root NávštevníkNainštalujte si Windows XP
-
Re: Re: Re: Prvy krat mi padol linux! 18.03.2006 | 19:53WlaSaTy Návštevníkaz nam vsetkym kupis licenciu a doprogramujes vsetky nastroje ktore pouzivame, tak si to nainstalujeme. ale musime to mat oficialne za cenu linuxu. a legalne.
-
Re: Re: Re: Prvy krat mi padol linux! 18.03.2006 | 21:43Tomáš Srnka Barz čo, už asi všetko Administrátora chcem aj zdrojove kody ;) aby som si to mohol upravit podla mojich predstav... hm a este ked najdem chybu aby som ju aj mohol opravit a nie len cakat 1rok kym sa niekto umudri ju opravit ;)Dlho som robil linuxos.sk, neskôr založil vpsFree.cz, posledných pár rokov ako tech. riaditeľ vo Websupporte
-
-
-
Re: Prvy krat mi padol linux! 21.03.2006 | 12:48NAQOYQATSI Návštevníkaj mne sa ho vcera podarilo zostrelit :) skusal som ovtvorit trosku vacsi obrazok.. s rozmermi : 30000 x 15000 GIF (http://veimages.gsfc.nasa.gov/1438/nightearth.gif) najprv sa dost spomalil a nakoniec uspesne zakysol :)
-
Re: Re: Prvy krat mi padol linux! 23.03.2006 | 20:58Frantisek Klabzuba Debian PoužívateľPredpokladam ze v X-och, a nepomohla ani magicka klavesa Ctrl+Alt+Backspace alebo Prepnut do konzoly Ctrl+Alt+F1 a killnut X alebo Ctrl+Alt+Del ???
-
-