Problem s KDE na SUSE 9.3
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
-
-
Re: Problem s KDE na SUSE 9.3 12.03.2006 | 13:56re Návštevníkzaujala ma poznamka "myslim ze som i skompiloval jadro" , ,ked to nemas este nainstalovane , uz si kompiloval jadro? skus najprv napisat startx , co to spravi
-
Re: Re: Problem s KDE na SUSE 9.3 12.03.2006 | 14:03andrejko Návštevníknainstaloval som suse ... pohoda, kde islo, potom som si stiahol ovladace (zdrojaky) a postupoval som podla navodu. Takze myslim ze sucastou navodu bola i kompilacia .. asi jadra s novymi ovladacmi. vyskusal som startx okrem ineho i fatal server error: server is already active for display 0 if this server is no longer running, remove /tmp/.X0 -lock and start again
-
Re: Re: Problem s KDE na SUSE 9.3 12.03.2006 | 14:05andrejko NávštevníkA este si osobne myslim ze ide o nejaky bug, ked po rucnom prepisani nejakeho configu, si zmeni nejakyu polozku. Uz sa mi to stalo, a kamarat mi to takto vysvetlil a daco dade prepisal. No a ja neviem co kde ?
-
Re: Re: Re: Problem s KDE na SUSE 9.3 12.03.2006 | 15:31Laco NávštevníkPreco si na notebook davas stare suse 9.3?
-
Re: Re: Re: Re: Problem s KDE na SUSE 9.3 12.03.2006 | 19:20puňťa Mandriva 2007.1 Gentoo 64bit Používateľnainstaloval som suse ... pohoda, kde islo, potom som si stiahol ovladace (zdrojaky) a postupoval som podla navodu. Takze myslim ze sucastou navodu bola i kompilacia .. asi jadra s novymi ovladacmi. No tak pokud jsem vyvěštil správně tak to byly ovladače grafiky (tady začínám tápat které), ty se snad zkompilovaly a kde ti nenaběhne proto, že se musí přepsat ovladač v /etc/X11/xorg.conf
-
-
-
-
-
Re: Problem s KDE na SUSE 9.3 13.03.2006 | 20:59boby Návštevníkna aku graf.kartu? NVIDIA? ATI?
-
Re: Re: Problem s KDE na SUSE 9.3 13.03.2006 | 21:16boby Návštevníkak uz mas ovladace nainstalovane a ked ti nenabehne graf.rezim:prihlas sa ako root, zadaj init 3 , potom sax2 -m 0=nvidia ,previest conf. monitora,atd.ulozit a koniec.Ak nenabehne ani potom, zadaj ako root:cd /etc/X11 , potom napr. mcedit xorg.conf ,najdi sekciu driver a zmen "nv" na "nvidia" ulozit a koniec. zadat init 5,alebo startx.To je navod pre NVIDIU.
-
-