Ahoj, dnes som nainstaloval Kubuntu, kedze Ubuntu sa mi pacilo, ale gnome mi nesedi. Moja radost postupne opadala...
1. zacalo to mrznutim Xka. Hlavne pri odhlasovani resp. vypinanu pc. Nepomaha nic, ani ctrlaltback, crtlaltdel. V logoch som nic nenasiel. To iste robilo pri gnome, ale nie tak casto.
2. Z nicoho nic naraz prestane ist usb mys. Touchpad funguje , mys je mrtva. Uz som to tu na fore skusal riesit, lebo aj to sa dialo aj v gnome. Vtedy uz nedetekuje ani napr. fotak, teda akoby usb porty odisli. Funguje vsetko az po restarte. Nepomaha ani
/etc/hotplug/input.rc restart
/etc/hotplug/usb.rc restart
3. Pri nastaveniach ($ systemsettings)... po kliknuti na Rezim administratora zadam heslo usera, vezme ho, ale stale su polozky neaktivne. Musim sa prepnut v konzole na roota (sudo -s) a systemsettings spustat v konzole. Bug ci co??
4. Este doobedu fungoval net, a teraz vecer mi nechce aktivovat eth0. Mam tam dve rozhrania.. eth0 a wlan0. Wifi vyzera ze ide, cez ndiswrapper, ale cez kabel mi to eth0 nechce aktivovat. V nastaveniach siete kliknem na Aktivovat, pise sekundu ze aktivovane a potom zas Neaktivne. Samozrejme net nejde. Neviem ci by to malo pomoct, ale skusal som neuspesne aj ifconfig eth0 up.
5. System si naraz len tak zmrzne. Uplne mrtvy. Netusim preco, logy pripajam
tu.
6. Neide apache. Sluzba je spustena. Teda on ide, zobrazi htmlka aj vo /var/www, ak v public_html, akurat nejdu php skripty. Mozno je chyba len v tom ze som nieco nenastavil, ale neviem co. Je vobec potrebne este nieco nastavovat aby slo php?
Este to aj tak nie je vsetko co ma stve, ale toto je gro. Ak viete s niecim pomoct, bude, va, velmi vdacny.
(WW) fglrx(0): Kernel Module version does *not* match driver. (EE) fglrx(0): incompatible kernel module detected - HW accelerated OpenGL will not work (WW) fglrx(0): *********************************************** (WW) fglrx(0): * DRI initialization failed! * (WW) fglrx(0): * (maybe driver kernel module missing or bad) * (WW) fglrx(0): * 2D acceleraton available (MMIO) * (WW) fglrx(0): * no 3D acceleration available * (WW) fglrx(0): ********************************************* *
cize ti nefunguju drivery