stahovanie repositories v ubuntu 5.10, ping,telnet
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
-
-
Re: stahovanie repositories v ubuntu 5.10, ping,te 19.03.2006 | 14:19--- Návštevníkaky mas firewall a ako je nastaveny? co to znamena nejde ?
-
Re: Re: stahovanie repositories v ubuntu 5.10, pin 19.03.2006 | 14:29mikes Používateľsom pripojeny cez adsl router D-link, konfigurovany cez dhcp, firewal je integrovany tam, priamo v ubuntu nemam ziadny zapnuty... ze nejde ping a telnet znamena ze ked skusam v terminali pingnut hociaku stranku, skratka nieje ziadna odozva... kopa odoslanych paketov, ziadny prijaty... telnet telnet www.ubuntu.org Trying 1.0.0.0... telnet: Unable to connect to remote host: Connection timed out
-
Re: Re: Re: stahovanie repositories v ubuntu 5.10, 19.03.2006 | 16:03Tomáš Srnka Barz čo, už asi všetko Administrátormas spravne nastavenu siet? presnejsie DNS?Dlho som robil linuxos.sk, neskôr založil vpsFree.cz, posledných pár rokov ako tech. riaditeľ vo Websupporte
-
Re: Re: Re: Re: stahovanie repositories v ubuntu 5 24.03.2006 | 01:20mikes Návštevníksiet by mala byt nastavena spravne... DNS je automaticky nastavena na IP routera, ak ho zmenim na DNS ktory je v routeri uvedeny, po rebootovani je tam opat povodny... menim to vsetko v Xsoch, nie cez prikazovy riadok...
-
-
-
-
Re: stahovanie repositories v ubuntu 5.10, ping,te 19.03.2006 | 23:17Lucas Lommer Debian stable, LinuxMint, Foresight PoužívateľProc a jak jsi vypnul ipv6? Ja ho taky nepouzivam, ale zbytecne do toho hrabat nebudu, kdyz mi sit funguje.-- Buduj vláčky, posílíš mír!
-
Re: Re: stahovanie repositories v ubuntu 5.10, pin 24.03.2006 | 01:17mikes Návštevníksudo gedit /etc/modprobe.d/aliases riadok kde sa nachadza alias net-pf-10 ipv6 okomentujes #alias net-pf-10 ipv6 a pridas tieto riadky alias net-pf-10 ipv6 off alias net-pf-10 off alias ipv6 off vo firefoxe vypnes ipv6: about:config v adresovom riadku filter: ipv6 double-click
-
-