kernel a GRUB
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
-
-
Re: kernel a GRUB 21.03.2006 | 00:31borg Fedora Administrátordo volby default v konfig. subore grubu prirad poradove cislo noveho kernelu (cisluje sa od 0). ak chces aby sa stare jadro nezobrazovalo vo volbe grubu, tak zmaz zaznam stareho jadra v konfig. subre. kernel so zo systemu zmazes tak (je to neciste, tu vynimocne nepouzivam apt), ze kernel zmazem z /boot (vmlinuz-x-y) a zmazem adresar /lib/modules/2.x.y
-
Re: Re: kernel a GRUB 21.03.2006 | 12:12Lucas Lommer Debian stable, LinuxMint, Foresight Používateľodinstaluj starej balicek s kernelem. Todle me rozciluje, furt mi cpe nejaky updaty kernelu (mam nainstalovanou vychozi verzi, kdyby se neco stalo s mym kernelem) a porad otravuje s updatama, s tim ze pak mam restartovat a nejvic me sere, kdyz mi zasahuje do konfigurace grubu.-- Buduj vláčky, posílíš mír!
-
-
Re: kernel a GRUB 26.03.2006 | 17:34rooter Návštevníkgrub ma konfiguracny subor v /boot/grub/menu.1st najdi tieto parametre: default 1 --znamena ktory system bude standardne spusteny po zapnuti compu timeout 20 --casovy limit po ktorom sa zapne defaultny system
-
Re: Re: kernel a GRUB 26.03.2006 | 21:55azurIt Návštevníknie 'menu.1st' ale 'menu.lst'
-
-