Fedora 5 - problemy
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
-
-
Re: Fedora 5 - problemy 23.03.2006 | 16:00petulik Kubuntu 5.10 Používateľinac vo fc4 to slo v poho, aj 3d
-
Re: Re: Fedora 5 - problemy 24.03.2006 | 13:16misho Návštevníkpockaj kym sa fc5 viac rozsiri :), mozno ti potom pomozu :)
-
Re: Re: Re: Fedora 5 - problemy 24.03.2006 | 13:26Tomáš Srnka Barz čo, už asi všetko Administrátorja by som skor povedal, pockaj kym ATi vyda nove ovladace...Dlho som robil linuxos.sk, neskôr založil vpsFree.cz, posledných pár rokov ako tech. riaditeľ vo Websupporte
-
-
-
Re: Fedora 5 - problemy 01.05.2006 | 22:37luser Návštevníka ja ti zase hovorim ze to neni je problem: spust update nahod livna repository do yum-a (instalacia jedneho rpm) a potom k verzii svojho jadra nainstaluj xorg-drv-fglrx resp. kmod-fglrx ! ... idem bez problemov ... aha nie tak celkom bije sa to so SELinux ze vraj takze to by som asi prv vypol (vlastna skusenost na FC5)
-
Re: Re: Fedora 5 - problemy 02.05.2006 | 00:09petulik Návštevníkno si myslis ze som neskusal s livnou? skusal som viackrat, aj updatoval jadro. no ked to stiahnem a nainstalujem fglrx z livny, a ked spustim Xko, stane sa taka cudna vec, ze zrazu zmrzne komp a postupne sa zacne zjasnovat obrazovka od ciernej az po sivu, a pokracuje to, pricom sa objavia tiez take cudne kruhy. Kym sa to zjasnuje, tak rychlo vypnem komp, pretoze sa fakt o notebook bojim, ze keby to zjasnovanie by posahalo lcd display. neviem, ale pre istotu to vtedy vypnem. vyzera to fakt divne. ale kazdopadne vdaka za radu.
-
-