Nároky na HW
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
-
-
Re: Nároky na HW 10.04.2006 | 12:48fixinko Slackware,Gentoo,Solaris Používateľpokial pouzivas ako graficke rozhranie KDE resp. GNOME tak sa necuduj :-)So let it be written, so let it be done....
-
Re: Re: Nároky na HW 10.04.2006 | 13:59petulik Návštevníkto by som urcite netvrdil, problem bude niekde inde..
-
Re: Re: Re: NĂĄroky na HW 10.04.2006 | 14:17Linux Mint 18 Návštevník
-
Re: Re: Re: Re: NĂĄroky na HW 10.04.2006 | 14:53WlaSaTy Návštevníkak si ten knoppix nainstaloval (ako pise) tak by sa malo jednat o klasicky klon debianu. ale to co pise je za hranicou unosnosti. z istotou mozeme povedat ze mu system swapuje jak divy, ale take odozvy sa daju ocakavat iba ak ma vypnutu DMA.
-
-
-
-
Re: Nároky na HW 10.04.2006 | 14:27WlaSaTy Návštevník:OO mi nabieha niekoľko minút, správca balíčkov asi 20min - tak to je sila. ako mas pomale disky? mas na nich zapnute DMA? podla tej odozvy asi nie.
-
Re: Re: Nároky na HW 10.04.2006 | 17:14Miro NávštevníkVďaka za vaše reakcie a podnety, práve som si stiahol kubuntu - ten sa mi zdá derióznejší, tak ho tam vyskúšam .. a pozriem aj na to DMA (ak to tam nájdem).
-
Re: Re: Re: Nároky na HW 10.04.2006 | 17:18skywaker Návštevníkja by som odporucil Slaxa kedze ten je fast rychly. a ak by chcel naistalovat na hdd tak normalneho slackware alebo nech skusi Arch ... popr. normalneho debiana. {ubuntu je krajsi ale pomalejsi nez debian
-
Re: Re: Re: Re: Nároky na HW 10.04.2006 | 20:27Mircoman NávštevníkTo co znamena ubuntu je krajsi ale pomalejsi nez debian. Podla mna to nezalezi od typu distribucie aku mas ale od toho ako si ho dokazes nastavit. Mozno mas pravdu ze je pomalejsi ale necuduj sa ak mas rozdielne gnome (myslim verzie), ktore su trocha narocnejsie napriklad na pamet.
-
-
Re: Re: Re: Nároky na HW 10.04.2006 | 20:43Mircoman NávštevníkAk to nenajdes tak existuje program hdparm ktory ti zisti ci mas dma zaple a ak nie tak sa snim aj da zapnut dma ale samozrejme na tvoje ryziko. pouzitie hdparm /dev/mechanika napriklad cdromka hdparm /dev/cdrom
-
-
-
Re: Nároky na HW 12.04.2006 | 12:17Miro NávštevníkZdravím, tak som tam ten Kubuntu dal. Je oveľa svižnejší. Asi tam bol nejaký problém s diskami. Ale v Kubuntu akosi pozabudli na dial-up. Nedarí sa mi rozchodiť modem, pričom pod Knoppixom bol úplne bezproblémový. Ale zatiaľ hľadám na Internete - nechcem tu predčasne otravovať.
-