instlacia USB Wifi drivera
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
-
-
Re: instlacia USB Wifi drivera 15.04.2006 | 23:08bananomet Návštevníkno ved tam mas cely postup ak mas dobry symlink /usr/src/linux tak neni co riesit, proste pusti ten install a odenteruj to spravny adresar s modulmi ziskas vylistovanim /lib/modules (to bude ten s cislom aktualne beziaceho jadra) instalator vytvori modul a ten potom staci len natiahnut
-
Re: Re: instlacia USB Wifi drivera 16.04.2006 | 12:39Pagose NávštevníkA ma nekdo driver pre kernel 2.5 alebo 2.6 ?????
-
Re: Re: instlacia USB Wifi drivera 16.04.2006 | 12:42Pagose NávštevníkMam tiež wl - 161, postup pre kernel 2.4. tu je ale potreboval by som ho rozmakat na linux-fedora core 5 a ten ma uz kernel verzie 2.5 .... nikde neviem zohnat na tuto verziu driver.
-
instlacia USB Wifi drivera problems 05.05.2006 | 10:37Pagose NávštevníkHele ... našiel somsi ten .ini file, odeneroval som to. Ked som dal hladat nainst. sucasti ... naso mi ho a da sa odtial aj vymazat. Ked ho cem ale od tial vymazat .. ndisvrapper mi napise ze tam neni .... pritom ho vzdy ukaze, ked dam hladat nainstalovane sucasti. Co s tým je???? alebo som daval zly .ini file?? Ved som ho tam daval z instalacky pre XP ako to je v postupe ... vdaka tomu mi to s nim ani dalej v postupe nepracuje ....
-
-
instlacia USB Wifi drivera 22.06.2006 | 12:55pagose NávštevníkNa linux pod kernel 2.6. satento adapter nakonfigurovat neda ...musis mat 2.6. a viac. Pomocov ndisvrapper (niektorého majú- knoppix 4.0) si tam musis dat .ini file daneho driwera ale ne ten z cd ale stahnuty z netu .. inak ti ho nezobee .. ostatok je v postupe.... ale musi ti po dani .ini suboru vypisat: hardware present , software present ... ked len jedno, tak vam to nemaka ... asi bude zly .ini a musite skusit stahnut znova .... (v zloske driwera bue este s 3 dalsimi subormi .. te si pri zadani .ini v prik. riadku prehodi do systemu s nim !!!! )
-