xfree86, ako spustit bez xfs?
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
-
-
Re: xfree86, ako spustit bez xfs? 20.04.2006 | 23:10WlaSaTy Návštevníkskus hladat nieco ako FontPath v konfiguraku pre XWindows, tam sa definuje odkial ma wxin brat fonty. ci uz z lokalneho font servra (cez tcp/ip alebo fifo socket) alebo z vzdialeneho font servra (cez tcp/ip) alebo priamo zo suboroveho systemu (napr: /usr/X11R6/lib/X11/fonts/75dpi/). v tomto poslednom pripade by si mal mat ovsem povolene nacitanie prislusneho modulu ktory vie pracovat s danymi typmi fontov.
-
Re: Re: xfree86, ako spustit bez xfs? 21.04.2006 | 20:30Frantisek Klabzuba Debian PoužívateľOk, lenze ako mu zabranim aby sa pripajal na xfs. On to skusa a ked sa mu to nepodari tak skonci. Ja chcem aby to ani neskusal a fonty si natiahol sam. To s tym modulom som nerozumel !? dvh
-
Re: Re: Re: xfree86, ako spustit bez xfs? 22.04.2006 | 16:55WlaSaTy Návštevníktak, ze mu vyhodis z ciest ktore prisluchaju fontom tu jedmu - sietovu. mimochodom, pre spravnu funkcionalitu xwindows budes potrebovat aspon jeden font. a to s tym modulom. kazdy typ formatu (ttf, bdf, ...) vyzaduje vlastny typ font rendereru ktory je dodavany ako modul (vacsinou). preto sa v konfigu, sekcia modules vyskytuje nieco ako load ttf/freetype, speedo, ...
-
-
-