Vlastna Distribucia Linuxu
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
-
-
Re: Vlastna Distribucia Linuxu 02.05.2006 | 13:17skywaker NávštevníkVelmi pekne stranky, hodnotim kladne.
-
Re: Re: Vlastna Distribucia Linuxu 15.05.2006 | 19:05eat Návštevníkhmm tymito strankami ste mi velmi pomohly, dakujem
-
Re: Re: Re: Vlastna Distribucia Linuxu 15.05.2006 | 19:14Stanislav Hoferek Greenie 18.04 Používateľnikdy sa mi nepodarilo dat dokopy mplayer (ani pod windowsom) takze na toto mozem zabudnut :Dtlačené knihy a e-knihy
-
Re: Re: Re: Re: Vlastna Distribucia Linuxu 15.05.2006 | 20:06f0f0 Návštevníkty urcite....
-
Re: Re: Re: Re: Re: Vlastna Distribucia Linuxu 15.05.2006 | 21:51Martin Beastie PoužívateľAle ale.. ustipacne poznamky si vsetci nechajme, oki? :) Treba sa snazit a skusat. Ale nieze teraz vsetci vychrlime do sveta vlastne distro. Radsej prilozmu spolocnu ruku k inemu distru, co uz ma komunitu a posunme ho vpred. Vdaka za porozumenie a prijemny vecer :p<br/> <br/>
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vlastna Distribucia Linuxu 15.05.2006 | 22:22skywaker NávštevníkJa momentalne skusam FreeBSD a ale su aj insie alternativy ako napr. CRUX alebo ArchLinux kde na rozdiel od napr. Gentoo uzivatel ma na vyber co chce kompilovat a na co mu postacia binarky z netu. Tento navod ktory ste vytvorili si len pochvalujem ...
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vlastna Distribucia Linuxu 15.05.2006 | 23:12Frantisek Klabzuba Debian Používateľlen taka mala poznamka: VDL nieje distro!
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vlastna Distribucia Li 15.05.2006 | 23:36skywaker NávštevníkV svojom prispevku netvrdim ze VDL je distro ale len ze posluzi ludom ktory pouzivaju source based alebo aj mix source-binary ako je CRUX alebo Arch distribucie....
-
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vlastna Distribucia Linuxu 15.05.2006 | 23:50f0f0 NávštevníkLegion, oki, zajtra ti to vysvetlim.... :)
-
-
-
-
-
-
Re: Vlastna Distribucia Linuxu 15.05.2006 | 23:39morpher Ubuntu PoužívateľMozno by nebolo ani od veci dat to do informacnych zdrojov... Mozno do sekcie Distribucie.... (len napad)...
-
Re: Re: Vlastna Distribucia Linuxu 16.05.2006 | 12:30skywaker Návštevníkja mam mensi problem s kompilaciou jadra .... po rebotovani jadro nabehne vsetko ok. lenze ak zmenim v lilo vga teda zapnem framebufer ostane mi cierna obrazovka a nic nevidim kde som urobil pri kompilacii chybu? framebufer som dal do jadra nie ako modul ale na pevno.
-
Re: Re: Re: Vlastna Distribucia Linuxu 16.05.2006 | 12:48luzr NávštevníkTo sa stava pri kompilacii jadra bezne.. Treba povolit este jednu volbu len si nepamatam ktoru :) Myslim ze vesa ovladac pre framebuffer a potom podporu nastavovania rezimov grafiky boot parametrom.. Cele to bolo v jednom podmenu menuconfigu
-
-
-