prompt 1
timeout 40
label slax
kernel hda5/slax/vmlinuz
append max_loop=255 initrd=hda5/slax/initrd.gz init=linuxrc load_ramdisk=1 prompt_ramdisk=0 ramdisk_size=4444 root=/dev/ram0 rw
no ...... dal som ho bootovat a ono vyhodilo chybu ... ze "Error booting ..." a "Odstrante disketu". Neviete mi poradit co som spravil zle??
Za rady vopred dakujem
Janci222
boot liveCD z diskety
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
-
-
Re: boot liveCD z diskety 03.05.2006 | 19:36Frantisek Klabzuba Debian Používateľ1. Co obsahovala ta disketa? Mal by tam byt: - kernel - syslinux.cfg - (initial ramdisk ???) + ta disketa musi byt msdos! 2. Spustil si syslinux? Ako si to kopiroval na disketu? pouzil si dd alebo priamo, ked tak posli image tej diskety sa ti na to pozriem 3. Mas povolene bootovanie z diskety v biose? dvh
-
Re: Re: boot liveCD z diskety 03.05.2006 | 20:04Janci222 Návštevníkno .... medzicasom sa situacia zmenila .... ja somar som na tu disketu zabudol dat syslinux :) ... no a kernel ani nic ine (okrem syslinux.cfg) tam nemam lebo 2,8 MB nenapcham na 1,4 MB disketu - a chcel som spravit prave to ze ten kernel loadne z HDD a nie z tej diskety :) - skratka vopcham FD a tam bude mat odkaz na kernel, initrm, ......... ktory bude smerovat na HDD - cize na diskete nic
-
Re: Re: Re: boot liveCD z diskety 04.05.2006 | 15:19Linux Mint 18 Návštevník
-
Re: Re: Re: Re: boot liveCD z diskety 04.05.2006 | 20:03Janci222 Návštevníkno .... ja to vidim tiez na usb .... to skusim ... a netreba prepisat nejake cesty v jadre (initial ramdisku) na ostatne subory???
-
-
-
-
Re: boot liveCD z diskety 12.05.2006 | 18:55janci222 NávštevníkNo ... tak som rozmyslal ..... neslo by to s grubom??
-
Re: Re: boot liveCD z diskety 08.08.2006 | 15:59Michal NávštevníkNo ..... a slo to s tym grubom? Ak ano, ako?
-
Re: Re: Re: boot liveCD z diskety 08.08.2006 | 16:14WlaSaTy Návštevníkalebo s tymto: http://linux.simple.be/tools/sbm zvyknu to pribalovat k slacku. podla popisu to nahradza chybajuce funkcionality zavadzania systemu ak je bios stary alebo buggy. teda ak nevie nastartovat napriklad z CD alebo ineho HDD ako primary master.
-
-
-