Problem s ip adresou
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
-
-
Re: Problem s ip adresou 03.05.2006 | 23:16ventYl 2 x Slackware Používateľproxy nastavujes na tu vonkajsiu, alebo na tu vnutornu IP? lebo ak na tu vonkajsiu, je mozne, ze sa nieco vyziari do siete providera...
-
Re: Re: Problem s ip adresou 04.05.2006 | 01:05WlaSaTy Návštevníkeste je mozne ze provider kontroluje obsah http hlavicky kde je nieco taketo (nepametam si presne): X-PROXY-FORWARDED-FOR: vnutorna.ip a podla toho vie :)
-
Re: Re: Re: Problem s ip adresou 04.05.2006 | 01:18ventYl 2 x Slackware PoužívateľHTTP-FORWARDED-FOR je jedna z nich, ale existuju najmenej 3. Ziadna z nich nie je povinna a vacsinou sa daju vypnut (dokonca defaultne su u squida tusim aj vypnute).
-
Re: Re: Re: Re: Problem s ip adresou 04.05.2006 | 01:29WlaSaTy NávštevníkD' i ked pametam casy ked to bolo standardne zapnuje na squid. ale kazdopadne sa priklanam aj ja za skontrolovanie nastavenia squid. popripade aj cez nejaku php stranku co spravi iba vypis premennych a ich obsahu :)
-
Re: Re: Re: Re: Re: Problem s ip adresou 04.05.2006 | 02:10luzr Návštevníka co tak radsej cisty SNAT
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Problem s ip adresou 04.05.2006 | 02:49lake Mandrake 10.1 PoužívateľSNAT ma hodnotu 1 - nemal by teda pustat ziadnu lokalnu ip von. oproti mijmu servru je zo strany providera linuxovy server so 6-timi pci wifi kartami a prebieha tam vyhodnotenie toku dat. hm je mozne,ze nieco analyzuje a na zaklade toho taha aj nejake info z mojho servra-myslim odchadzajuce pakety
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Problem s ip adresou 04.05.2006 | 12:27fixinko Slackware,Gentoo,Solaris PoužívateľNAT nie je problem zistit :) su uz na to nastroje....So let it be written, so let it be done....
-
-
-
-
-
-
-