Linux+Windows
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
-
-
Re: Linux Windows 07.05.2006 | 12:18hallo Návštevníkjednoducho naistaluj si boot loader lilo alebo grub do MBR master boot recorder
-
Re: Linux Windows 07.05.2006 | 12:23ethyl Návštevníkje potrebne zaviest linuxovy zavadzac (lilo, grub), v tvojom pripade do MBR (master boot record). takato ponuka by sa mala vyskytovat pri instalacii linuxu.
-
Re: Re: Linux Windows 07.05.2006 | 17:05hlavo debian, QNX Používateľmno s tou mbr by som porozmyslal... ked som si musel spatne nainstalovat win a dal som zavadzac do mbr, tak sa mi to malinko rozladilo... odporucam skor dat lilo, alebo grub na linuxovu particiu a zavadzat odtial. tak to mam teraz ja a bez problemov.
-
Re: Re: Re: Linux Windows 07.05.2006 | 17:45m0d0r Návštevníksak rozladilo to je jasne ;D lebo windows netrapi ci tam nieco predtym je alebo nie ked sa instaluje !!!! A naspat to vratit problem vobec ziadny nieje ;D
-
Re: Re: Re: Linux Windows 07.05.2006 | 20:18ethyl Návštevníkjasne, to je tiez riesenie, pokial mas linuxovu particiu ako aktivnu. inak by to asi neslapalo, alebo sa mylim?
-
-
-