postgresql-server
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
-
-
Re: postgresql-server 07.05.2006 | 22:44Tomáš Hanzel NávštevníkToto mi tiež niekedy písavalo. Skús to z konzoli. rpm -Uhv balik.rpm
-
Re: Re: postgresql-server 07.05.2006 | 23:08csantibo Návštevníkz konzoly mi to vypise toto chyba: Failed dependencies: postgresql = 8.1.2 is needed by postgresql-server-8.1.2-0.1 postgresql is needed by postgresql-server-8.1.2-0.1
-
Re: Re: Re: postgresql-server 07.05.2006 | 23:18csantibo NávštevníkPodarilo sa mi to nahodit zo zdrojaka ale ako to vlastne spustim. V manuali toho programu pre ktory ten postgresql-server potrebujem sa pise ze ho spustim takto:/etc/init.d/postgresql start. To mi vsak vypise ze taky subor neexistuje .
-
Re: Re: Re: postgresql-server 09.05.2006 | 18:22User Návštevníkcudujem sa, ze si si nestiahol program ako rpm. Mal si si ho stiahnut z rpm.pbone.net, kde su popisane i zavislosti - baliky, ktore potrebuje k svojmu behu. jednoducho by si si pozrel chybajuce zavislosti a stiehol si ich. urcite by to fungovalo bezproblemov,,, mozno si to ani nenainstaloval spravne
-
-
-
Re: postgresql-server 08.05.2006 | 12:40User Návštevníkpre aku aplikaciu to vlastne potrebujes? mas skusenosti s nejakou databazou? napr. v mysql je potrebne pred pracou s databazou mat spusteny mysql demon (mysqld).
-
Re: Re: postgresql-server 08.05.2006 | 20:15csantibo Návštevníkpotrebujem to pre uctovnicky program. Program sa mi spusti ale vypise ze nemam nainstalovany posgresql server alebo ze nebezi. Nainstalovany ho uz mam ale neviem ho spustit. diky za kazdu radu
-
-
Re: postgresql-server 08.05.2006 | 21:32Frantisek Klabzuba Debian PoužívateľAk si kompiloval tak to muselo byt takto: $ ./configure $ make $ su Password: heslo-pre-roota # make install Potom by uz mal existovat /etc/rc.d/init.d/... ale ak nie tak sa pozri do src a najdi tam execko. (napr. pgserver), do prikazovej riadky napis: # man pgserver alebo # man postgres alebo si prestuduj dokumentaciu. http://www.postgresql.org/ dvh
-
Re: Re: postgresql-server 09.05.2006 | 12:52csantibo Návštevníkskoda ze ta dokumentacia ma 630 stranok
-
-