mount vypisuje dve rovnake particie!
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
-
-
Re: mount vypisuje dve rovnake particie! 14.05.2006 | 19:54WlaSaTy Návštevníkkrystalova gula vravi ze kazda z troch distribucii ma na rootFS label=/ i ked sa jedna o rozne particie. a to sposobuje tento problem.
-
Re: Re: mount vypisuje dve rovnake particie! 14.05.2006 | 20:04uid0 Debian Používateľrotfl :D mas u mna 100 bodov :) no, ale si mu neporadil. nastav root particiu v fstab na /dev/hda4 a nie podla LABEL.Debian. apt-get into it…
-
Re: Re: Re: mount vypisuje dve rovnake particie! 14.05.2006 | 20:19WlaSaTy Návštevníkto bude tym, ze to nepozadoval. on chcel vediet v com moze byt problem a nie ako ho ma odstranit :-D
-
Re: 14.05.2006 | 21:15uid0 Debian Používateľano, tiez ma napadlo. ale podla mna je problem, ze to ma nastavene na LABEL. problem nie je, ze je na tej particii ten label je.Debian. apt-get into it…
-
Re: Re: 14.05.2006 | 21:24WlaSaTy Návštevníkano, v tom by to malo byt. ma nastaveny rovnaky identifikator pre rozne disky a tak isto ho aj pouziva. a hlavne pre rozne systemy co je same o sebe blbost. blbost, ale potesi.
-
Re: Re: Re: 14.05.2006 | 21:33uid0 Debian Používateľnj, ja na debiane nemam ziaden label. nikdy som na ziadnej particii nepotreboval :) gol :)Debian. apt-get into it…
-
-
-
-
-
-