problem so Slackwarom
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
-
-
Re: problem so Slackwarom 14.05.2006 | 21:15ventYl 2 x Slackware Používateľtento problem som ja zaznamenal pri behu na 2.4 kernel s podporou APM na nejakom prahistorickom hardwari, ale ked ti reboot siel s tou verziou jadra, ktoru pouzivas, je mozne, ze si v ACPI povolil nejake specialne doplnky ASUS specials, alebo nieco podobne, co zmrsi ACPI kod, co nasledne zabrani rebootovaniu.
-
Re: Re: problem so Slackwarom 20.05.2006 | 13:24martbab SuSE SLED 10 Používateľaha...a ako sa da tento problem odstranit, som dost zaciatocnik.. :\
-
Re: Re: Re: problem so Slackwarom 22.05.2006 | 22:43Tomáš Hanzel NávštevníkNo mne sa to stalo taktiež pri novom jadre tak som sa na to vy. a dal som staré lebo najnovšie sa mi javý ako dosť nestabilné....neviem...
-
Re: Re: Re: problem so Slackwarom 23.05.2006 | 13:56hafik Slackware 10.2 Používateľ1) cd /usr/src/linux-x.y.zz 2) make menuconfig 3) chod do power management options a tam sa trochu pohlaj z nastaveniamy 4) prekompiluj jadro (make bzlilo modules_install) 5) reboot
-
-
-