Restart pri instalacii
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
-
-
Re: Restart pri instalacii 15.05.2006 | 17:28Tomáš Srnka Barz čo, už asi všetko AdministrátorRamka je OK? doska? Disk?Dlho som robil linuxos.sk, neskôr založil vpsFree.cz, posledných pár rokov ako tech. riaditeľ vo Websupporte
-
Re: Re: Restart pri instalacii 16.05.2006 | 11:37xxxxxx Návštevníkvsetko je v poriadku bezi tam win 98 len linux sa mi tam nedari rozbehat
-
Re: Re: Re: Restart pri instalacii 16.05.2006 | 12:07Legion NávštevníkAz tak by som netvrdil ze je vsetko ok. Ja som zisitl ze mam posahany IDE kabel az ked som instaloval FreeBSD. Ked som ho vymenil islo vsetko v pohode. Tak isto mozes mat problem s mediom resp. s mechanikou. Skus spravit zopar testov na RAMku a tak isto na HDD.
-
Re: Re: Re: Re: Restart pri instalacii 16.05.2006 | 14:47xxxxxx Návštevníkako sa ti spraval tvoj comp pri tej instalacii Free BSD?(tiez sa ti PC restartoval?)
-
Re: Re: Re: Re: Re: Restart pri instalacii 16.05.2006 | 15:34Legion NávštevníkNie nerestartoval sa. Uz si presne nepamatam, ale odmietol sa cez taky posahany kabel instalovat :) Islo mi naznacit to, ze chyb moze byt vela, ale pokial nespravis nejake testy nebudes si isty. To, ze tam bezi Win98 neznamena, ze je vsetko v poriadku.
-
-
-
-
-